Mainos

Vaimonsa menettänyt mies osoitti teollaan, mitä tosirakkaus todella tarkoittaa

Sureva mies kantoi vaimonsa ruumista kymmeniä kilometrejä viedäkseen hänet viimeiselle matkalle kotikyläänsä. 

New Delhissä tapahtunut erikoinen rakkaudentunnustus on herättänyt ihmetystä ympäri maailmaa. Indian Express raportoi viime torstaina köyhästä intialaismiehestä, jonka rakkaus puolisoaan kohtaan ajoi hänet epätavalliseen tekoon.

Dana Manjhin vaimo, 42-vuotias Amang Dei, kuoli viime tiistaina tuberkuloosiin paikallisessa sairaalassa. Köyhyydestä kärsivä mies ei onnistunut järjestämään vaimonsa ruumille kuljetusta, joten hänelle ei jäänyt jäljelle kuin yksi vaihtoehto. 

Tukahduttavan kuumasta säästä välittämättä Manjhi kääri vaimonsa ruumiin kankaan sisään, nosti hänet olkansa päälle ja lähti kävelemään itkevä 12-vuotias tytär mukanaan kohti heidän kymmenien kilometrien päässä sijaitsevaa kotikyläänsä. 

Paikalliset viranomaiset ovat ryhtyneet selvittämään tapausta

Manjhilla ja hänen tyttärellään oli vielä 50 kilometrin matka kuljettavanaan, kun hämmentyneet ohikulkijat päättivät kutsua paikalle toimittajan. Odishalainen tv-toimittaja löysi saattueen ja tallensi tapahtuneen videolle.

– Kuljetan vaimoni ruumista, koska olen köyhä eikä minulla ole varaa ajoneuvoon. Kerroin tämän myös viranomaisille, mutta he eivät antaneet mitään apua, mies kertoo videolla.

Huomion seurauksena perheelle saatiin lopulta järjestettyä autokuljetus, joka vei surevan perheen kylään, jossa hautajaiset olisi mahdollista järjestää.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

CNN raportin mukaan Manjhin perheellä olisi pitänyt olla mahdollisuus kuljetukseen, mutta pyyntöä ei toteutettu, vaan miehen mukaan häntä kehotettiin ottamaan ruumis ja poistumaan. Paikalliset viranomaiset ovat käynnistäneet tutkimukset tapaukseen liittyen ja sairaalan vastuuhenkilöt kertovat ryhtyvänsä toimeen, jos jotain poikkeavaa ilmenee.

Tapaus sattui Odishan osavaltiossa, joka sijoittuu Intian osavaltioista alimmalle sijalle YK:n inhimillisen kehityksen indeksillä mitattaessa.

Katso videolta, miten lapset selittävät rakkauden. 


Lähde: CNN 

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.