Mainos

"Olen niin ylpeä tästä koirasta" – järveen pudonnut koiranpentu kulki järjettömän matkan päästääkseen takaisin perheensä luo

Veden varaan joutunut koira osoitti sitkeyttä ja rohkeutta kulkemalla pitkän matkan takaisin omistajiensa luokse.

Yhdysvaltalainen Edward Casas oli viime sunnuntaina veneilemässä vaimonsa kanssa Michigan-järvellä, kun mukava veneretki keskeytyi yhtäkkiä ikävällä tavalla. Venettä ohjannut mies pysähtyi tajutessaan, että heidän 10 kuukautta vanhaa koiranpentuaan ei näkynyt missään. Hän uskoo, että Rylee-koira oli pudonnut kannelta veteen sillä välin, kun pariskunta oli veneen ohjaamossa.

– Olimme poissa ehkä kymmenen minuuttia ja sitten emme löytäneet häntä veneestä, eikä häntä näkynyt myöskään vedessä, Casa kertoo tapahtuneesta.

Hätääntynyt pariskunta toimi nopeasti ja lähetti hätäkutsun veden varaan joutuneesta koirasta. Viestiin vastasi paikallinen kalastaja, jonka vaimo toimi vapaaehtoisena kadonneiden koirien etsintäpartiossa. Sana kadonneesta koirasta lähti leviämään nopeasti ja etsinnät aloitettiin välittömästi. 

Koiranpentu oli kulkenut lähes 30 kilometrin matkan 

Etsinnöistä huolimatta koirasta ei päivän päätyttyä oltu vielä saatu yhtään havaintoa. Omistajat eivät kuitenkin luovuttaneet, sillä he uskoivat etsintä- ja pelastuskoiranakin käytetyn rodun löytäneen omin avuin rantaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Seuraavana päivänä pariskunta sai puhelun, jossa eräs nainen kertoi nähneensä koiran leirintäalueella. Omistajat olivat hämillään, sillä jos havainto olisi totta, koira olisi uinut lähes 10 kilometriä ja kävellyt sen jälkeen 19 kilometrin matkan leirintäalueelle.

Pariskunta lähti toiveikkaina leirintäalueelle, ja toden totta, koira löytyi alueelta hyvässä kunnossa ja tervehti omistajiaan ilolla.  

– En ole sellainen henkilö joka itkee usein, mutta tämä kohtaaminen sai minut todella itkemään. Olen niin ylpeä tästä koirasta, Casas kertoo onnellisena.

Myös videon tarinalla on onnellinen loppu. 

2:28

Lähde: Yahoo 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.