Tärkeä tehtävä sai traagisen lopun: 88-vuotias mies kuoli ripotellessaan vaimonsa tuhkia järveen

Ihmiskeho pettää vääjäämättä – jokainen kuolema on kuitenkin yksilöllinen 3:01
Ihmiskeho pettää vääjäämättä – jokainen kuolema on kuitenkin yksilöllinen.

Uutissivusto NTD News kertoo murheellisesta tapauksesta, jossa 88-vuotias mies kuoli sirotellessaan edemenneen vaimonsa tuhkia avioparille tärkeään paikkaan. 

Moni meistä ainakin haluaisi uskoa ikuiseen rakkauteen. Kenties se ei ole vain toiveajattelua, vaan rakkaus voi joissain tapauksissa kestää läpi elämän – ja vielä sen jälkeenkin. 

Ralph Miyatasta tuli leski, kun hänen vaimonsa menehtyi viime huhtikuussa. Murheen murtama mies halusi kunnioittaa vaimonsa muistoa sirottelemalla tämän tuhkat avioparille merkitykselliseen paikkaan.

Tuhkien oli tarkoitus päätyä Indianan LaPorte Countyssa sijaitsevaan Pine Lake -järven vesistöön, jossa avioparin oli tapana uida ja purjehtia kesäisin.

Ralph onnistui tehtävässään, mutta hyvin kohtalokkain seurauksin.

Lääkäriystävä ei voinut estää tapahtunutta

Ralph otti järvelle mukaansa pitkäaikaisen lääkäriystävänsä James Sprecherin. Ystävykset olivat siirtymässä tärkeän tehtävän suorittamisen jälkeen veneestä laiturille, kun veneessä istunut James havahtui valtavaan veden loiskahdukseen. Kun hän käänsi päätään, hän huomasi, että Ralph oli pudonnut laiturilta veteen.

Jos Twitter-julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Paikallisten uutismedioiden mukaan Ralph sai yllättäen sydänkohtauksen, minkä vuoksi mies vajosi veden alle yli kahden metrin syvyyteen.

Mitään ei ollut tehtävissä Ralphin hyväksi – miehen pulssi oli hävinnyt, kun hänet saatiin nostettua vedestä.

Paikallinen viranomainen Bob Culter vahvistaa, että Ralphin kuolinsyy ei ollut hukkuminen – kyseessä oli akuutti sydänlihaksen pysähdys.

– Hän oli kuollut jo siinä vaiheessa, kun hän osui veteen, lääkäriystävä James raportoi.

Ralphin menehtyminen on sen kaikessa murheellisuudessa myös osa kaunista rakkaustarinaa: joku voisi ajatella miehen halunneen päästä jälleen rakkaimpansa luokse. 

Tällaisesta rakkaustarinasta hyvä esimerkki on Don ja Margaret Livengoodin yhteinen taival: edes kuolema ei onnistunut erottamaan. Lue heidän koskettava tarinansa täältä

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: NTD News, Fox News

Lue myös:

    Uusimmat