Aviomiehen romanttinen yllätys – päällysti makuuhuoneen tuhansilla rakkaudestaan kertovilla muistilapuilla

Aviomies kirjoitti ylös seitsemäntuhatta syytä, miksi hän rakastaa vaimoaan. 

Moni ystävänpäiväyllätys jää varjoon tämän aviomiehen teon rinnalla. Yhdysvaltalainen Jason Brinley päätti nimittäin yllättää vaimonsa aivan erityisellä tavalla. Mies kirjoitti seitsemään tuhanteen Post-it-lappuun yhtä monta syytä siihen, miksi hän rakastaa vaimoaan. Nämä käsinkirjoitetut laput hän kiinnitti heidän yhteisen makuuhuoneensa seinään.

Pelkkä lappujen kiinnittäminen ei miehelle riittänyt, sillä hän taiteili erivärisistä lapuista seinille romanttisia kuvioita ja lauseita. Binley kertoo projektin valmistelun vieneen aikaa noin kuukauden verran.

"Rakastan sitä, ettet ota elämää liian vakavasti.”

Kun vaimo Jennifer saapui tiistaina töistä kotiin, heidän makuuhuoneensa oli kokenut mullistuksen. Hän tiesi miehensä suunnitelleen jotain ystävänpäiväksi, mutta tämän kaltaista yllätystä hän ei todellakaan osannut odottaa.

– En voinut uskoa sitä! Se oli hullua. Tiesin hänellä olevan teossa jotain, joka vaatisi paljon esivalmisteluja, mutta minulle ei ollut aavistustakaan mistään tällaisesta. Paras arvaukseni oli, että hän oli tekemässä minulle lautapeliä, mutta tämä on paljon enemmän, Jennifer kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tuhannet ja taas tuhannet viestit kertoivat vaimolle, kuinka paljon hänen miehensä häntä oikein rakastaa. Jennifer kertoo lappujen olevan edelleen heidän makuuhuoneensa seinällä, ja hän pyrkii käymään jokaisen lapun läpi ajatuksella.

Muun muassa seuraavat lauseet löytyivät huoneen seinältä:

”Rakastan sinua, koska laitat eläimet ihmisten edelle. Rakastan sitä, kun laulat ruokaa laittaessa, kun kukaan muu ei ole paikalla. Rakastan sitä, ettet ota elämää liian vakavasti.”

– Hän on todellakin ajatellut aivan kaikkea, Jennifer iloitsee. 

Lääkäri Emilia Vuorisalmi ja kirjailija Roman Schatz keskustelevat siitä, mitä rakkaus todellisuudessa oikein on. 

10:00

Lähde: Huffingtonpost 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja