Nainen menetti kolarissa muistonsa hääpäivästään – pariskunta meni uudelleen naimisiin tuntemattomien avustuksella: "Tulen muistamaan tämän aina"

Pätkiikö muisti - vinkit muistihuoltoon 8:42
Pätkiikö muisti? Tässä vinkit muistihuoltoon!

Sharon menetti muistinsa 10 vuotta sitten. Koska hän ei muistanut hääpäiväänsäkään, parille järjestettiin intiimit häät, jotka nainen tulee varmasti muistamaan lopun elämäänsä, kertoo uutissivusto Stuff.co.nz.

Sharon Carr oli vakavassa auto-onnettomuudessa 10 vuotta sitten menetettyään autonsa hallinnan Southlandin maantiellä.

Kun nainen saatiin pois autonhylystä, hän ei tunnistanut edes rakasta aviomiestään Robia, jonka hän oli tuntenut jo yli vuosikymmenen.

Pian selvisi, ettei Sharon muistanut mitään ajasta ennen auto-onnettomuutta. Kaksi Sharonin selkänikamaa oli murskautunut onnettomuudessa, mikä aiheutti elinikäisen aivovaurion.

Hän ei muistanut hetkeä, jolloin rakastui Robiin, ei heidän lähes vuosikymmen aiemmin tanssittuja häitään tai heidän neljän lapsensa syntymää.

Koko perheen elämä meni hetkessä ylösalaisin, kun Sharon aloitti elämänsä uudelleen tutustumalla lähipiiriinsä ja elettyyn elämäänsä kuvien ja läheistensä muistojen avulla.

Vihittiin toistamiseen – juhlaseurue itki onnen kyyneleitä

Vaikka Sharonin saama aivovaurio muuttikin koko perheen elämän lopullisesti, ainakin yksi asia pysyi sellaisenaan kuin se oli aiemminkin ollut: Sharonin ja Robin välinen rakkaus.

Koska vuonna 2000 järjestetyt häät olivat pyyhkiytyneet pois Sharonin muistin syövereistä, pari halusi luoda uusia muistoja sanomalla toisilleen toistamiseen "tahdon". 

Pari vihittiin hiljattain uudelleen pienessä kirkossa parin kotikaupungissa. Intiimiin, mutta sitäkin merkityksellisempään hetkeen kokoontuivat parin perhe ja lähimmät ystävät.

Sharonin poika Travis sai kunnian saattaa äitinsä alttarille, jossa Rob odotti morsiantaan saapuvaksi.

– Olin niin onnellinen, kun perheeni oli siellä. Se oli täydellistä, Sharon kuvailee vihkitilaisuutta.

Tunnelma oli koskettava ja latautunut: niin morsiuspari kuin vihkitilaisuudessa läsnä ollut juhlaseurue pyyhkii poskiltaan onnen kyyneliä.

– Minä ja Rob molemmat puhuimme suoraan sydämistämme. Hänen silmistään näki, kuinka koskettava hetki hänelle oli, Sharon kuvaili tunteikasta vihkitilaisuutta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Häävieraiden joukossa myös tuntemattomia ihmisiä – taustalla vilpitön apu

Sharonin ja Robin häiden järjestäminen oli jäädä haaveeksi pariskunnan heikon rahatilanteen vuoksi.

Uusiseelantilainen uutismedia Stuff jakoi Sharonin ja Robin koskettavan tarinan aiemmin tänä keväänä. Artikkelin innoittamana niin tutut kuin tuntemattomatkin ihmiset halusivat lahjoittaa häitä varten astioita, koriste-esineitä ja teltan, jossa häitä juhlistettiin vihkimistilaisuuden jälkeen.

Jopa Sharonin yllä nähty upea häämekko tuli lahjoituksena.

– Kutsuin kaikki lahjoituksen tehneet häihini, vaikken tuntenutkaan kaikkia, Sharon kertaa.

Vaikkei pariskunnalla olekaan varaa häämatkaa varten, vihkiminen ja hääjuhla jättivät niin Sharoniin kuin hänen mieheensäkin erityisen muistijäljen.

– Tulen muistamaan nämä häät aivan varmasti aina, Sharon vakuuttaa.

– Pysyn hänen kanssaan ikuisesti. Rakastan häntä vain niin paljon, Rob kommentoi tunteikkaana.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat