Mainos

Vaikuttaako Globenin turma jääkiekon MM-turnaukseen?

Lähes 30 nuoren loukkaantumisen vaatinut Tukholman Globen-areenan katsomoturma on aiheuttanut toimenpiteitä jääkiekon MM-kisojen kisaorganisaatiossa.

Globen on tänä keväänä toinen MM-kisojen päänäyttämöistä. MM-kisojen pääsihteerin Mika Sulin on ollut asiasta yhteydessä jo Tukholmaan, josta hän odottaa lisätietoja poliisitutkinnan etenemisestä. Ruotsin poliisi aloitti teknisen tutkinnan onnettomuuspaikalla tänään.

Sulin suhtautuu Ruotsin Tukholmassa tapahtuneeseen onnettomuuteen vakavasti.

– Totta kai tämmöisiin asioihin pitää suhtautua vakavasti. Korostan kuitenkin sitä, että haluamme kuulla tarkkaan, minkälaisesta katsomorakenteesta on ollut kyse, ennen kuin teemme tarkempia johtopäätöksiä, Sulin kertoo MTV3 Uutisille.

Hänen mukaansa asiasta on tarkoitus keskustella lisää kisaorganisaation keskuudessa, kun asiasta on saatu lisätietoja

Katsomo-onnettomuus tapahtui Globenissa, kun osa katsomon lattiasta romahti konsertissa. Kaikkiaan sairaalahoitoa tarvitsi 26 ihmistä.

Loukkaantuneet putosivat kolmesta neljään metriä katsomon mukana.

Globenissa esiintyi ruotsalainen dj-tähti Avicii. Konsertin ikäraja oli 13 vuotta, joten yleisössä oli paljon nuoria. Loppuunmyydyllä keikalla oli 7 000 ihmistä.

Jääkiekon MM-kilpailut pelataan 4.-20. toukokuuta. Suomen joukkueen lohko ja ratkaisuottelut pelataan Helsingin Areenassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.