Vaikeuksiin ajautunut Lindsay Lohan ihailee Marilyn Monroeta

Vaaleissa kutreissa viihtyvä Lindsay Lohan on oikeasti punapää. Kokosimme yhteen tähden tyylit. Vastikään vankilatuomion saanut Lohan on villikkojulkkis, jonka loisteliaasti alkanut ura luisuu nyt uhkaavasti alaspäin.

Lohan oli tähti jo pienenä. Söpö punapää aloitti uransa lapsimallina ja näytteli ensimmäisessä elokuvassaan Ansa vanhemmille vuonna 1998 vain 11-vuotiaana. Tämän jälkeen hän teki monia Disney-elokuvia. Vuonna 2004 Lohan näytteli Mean girls -elokuvassa, joka oli suuri menestys. Vuonna 2011 elokuvateattereihin tulee filmi Inferno, jossa Lohan esittää yhtä maailman kuuluisimmista erotiikka-ammattilaisista, Linda Lovelacea.

Lohan joutui värjäämään hiuksensa rooliaan varten tummiksi, mutta on jälleen blondi. Vaaleat hiukset ovat Lohanin suosiossa. Haluaakohan tähti matkia idoliaan Marilyn Monroeta? Lohan kuvattiin tähteä kopioivissa alastonkuvissa vuonna 2008 ja Lohan on kertonut, että hänen asuntonsa on täynnä Marilyn-krääsää. Tähti on kertonut olleensa tavattoman ilahtunut, kun Monroen vanha ystävä sanoi hänen näyttävän aivan tältä.

Lohan on kokeillut siipiään myös muotisuunnittelijana, mutta yritys epäonnistui. Marilyn Monroen syntymäpäivän mukaan nimetty mallisto 6126 ei kerännyt kiitoksia. Yhtään sen paremmin ei mennyt ranskalaisen muotitalo Emanuel Ungaron kanssa. Lindsayn suunnittelemaa mallistoa kuvailtiin katastrofiksi ja muotitalon yhteistyö julkkiksen kanssa loppui tänä keväänä.

Kuva: Getty Images/David McNew

Nuori tähti on kokenut elämässään paljon vastoinkäymisiä. Repaleinen perhetausta, rötöksistä tuomittu isä ja Lohanin päihdeongelmat ovat vaikeuttaneet nuoren tähden elämää. Vastikään Lohan tuomittiin 90 päivän vankeuteen laiminlyötyään osallistumisensa hänelle määrättyyn vieroitushoitoon. Oikeudenkäynnissä Lohan esiintyi maalatuissa kynsissä, johon oli kirjoitettu haistatteluja tuomarille. Vielä ei siis näytä siltä, että Lohan olisi rauhoittumassa.

Teksti: MTV3/Helmi

Osittainen lähde: Femalefirst.co.uk, dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images, Wireimages/AOP

Lue myös:

    Uusimmat