Mainos

Vaikeasti vammaisen Tonyn, 3, synttärivetoomus liikuttaa – tuhansia tykkäyksiä Facebookissa

Vanhemmat keräävät CP-vammaiselle Tonylle lahjoituksia, jotta poika saisi 4-vuotissyntymäpäivänään erityisiä lahjoja, joilla pystyy leikkimään vammastaan huolimatta. Tonyn ilmoitus on saanut tuhansia tykkäyksiä Facebookissa.

Neljä vuotta täyttävä CP-vammainen Tony ei pysty leikkimään tavallisilla leluilla ja erityiset lelut, joita poika kaipaisi, maksavat tavallista enemmän. Omaishoitaja-äidin ja työttömän isän varat eivät riitä niiden hankkimiseen.

– Omat rahkeemme eivät riitä syntymäpäivien järjestämiseen, Tonyn äiti kirjoittaa.

– Perheen äiti eli minä toimin omaishoitajana Tonylle ja isä on työtön.

Vanhemmat eivät kuitenkaan jääneet neuvottomiksi. He päättivät kerätä pojalleen syntymäpäivälahjoituksia Parhaat Synttärit Ikinä! -kampanjan kautta ja toivovat, että ilmoitus sivustolla auttaa heitä järjestämään pojalleen ikimuistoiset syntymäpäivät. 

Ilmoitus on tuottanut tulosta. Tonyn äidin ilmoituksesta on tykätty Facebookissa tuhansia kertoja ja jaettu satoja kertoja. Perheelle satelee onnentoivotuksia ja kannustusta.

Tonyn äiti pyysi ilmoituksessa lahjoituksena vilkkuvia, väriseviä ja soivia leluja, jotka voi painaa päälle helposti sekä iPadia piirrettyjen katseluun ja pelaamiseen.

Ainakin yhdessä Facebookin onnitteluviesteistä kerrotaan, että perheeseen on otettu yhteyttä.

– Lähetimme sähköpostia. Oikein hyvää syntymäpäivää Tonylle! yksi onnittelijoista kirjoittaa.

Parhaat Synttärit Ikinä! -kampanja auttaa lapsiperheitä järjestämään lapsille syntymäpäiviä yleisökampanjoiden keinoin. Syntymäpäiväsankarille voi lahjoittaa kampanjan kautta tarvikkeita, tarjottavia tai lahjoja. Kampanjassa ei kerätä rahaa.

Jutun kuva vaihdettu 30.12.15 klo 12.59.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja