"Vaikea arvailla, mihin käyttöön tätä voisi tarvita" – ruumiskylmiöstä kova hintakamppailu nettihuutokaupassa

Olisiko sinulla käyttöä toimivalle ruumiskylmiölle? Nyt sellainen on mahdollista huutaa itselleen.

Nettihuutokauppa Kiertonetin sivuille on ilmestynyt tavallisuudesta poikkeava myynti-ilmoitus. Seinäjoen kaupunki myy netti-ilmoituksella käytöstä poistettua toimintakuntoista ruumiskylmiötä.  

– Kylmiö on poistettu Kuusenlahden palvelutalosta noin viisi vuotta sitten remontin alta, eikä tarvetta enää sinne ollut. Kylmiötä on säilytetty kaupungin varastossa tämän ajan, Seinäjoen kaupungin palveluesimies Juha-Pekka Silvonen  kertoo MTV Lifestylelle.

– Kaupungilla ei ole tarvetta tämmöiselle, joten laitoimme sen myyntiin. Tämä on kahden ruumiin kylmiö omalla kompressorilla, joka on poistettu toimintakuntoisena. 

Hintakilpailussa mukana jo useita kiinnostuneita

Ilmoitus on kerännyt jo muutamia kiinnostuneita kamppailemaan tästä erityisestä tuotteesta. Ensimmäinen viiden euron tarjous on noussut reilun viikon aikana 110 euroon. Nähtäväksi jää, kuinka korkealle hinta oikein kipuaa. 

– Vaikea arvailla mihin käyttöön tätä voisi tarvita, Silvonen toteaa.

Huutokauppa päättyy 21. lokakuuta, ja siihen saakka kylmiö on mahdollista huutaa itselleen. 

Tämä ei suinkaan ole vuoden ainoa erikoisempi myynti-ilmoitus. Huhtikuussa huonekaluliike Vepsäläinen mainosti myyvänsä Olympiastadionin puupenkkejä lähes neljänsadan euron hintaan. Elokuussa Huuto.net-sivustolla puolestaan kaupiteltiin Anttilan käytettyjä ostoskoreja 59 euron hintaan.  

Video: Miltä näyttää paloautojen "hautausmaalla"?

Kymmeniä hylättyjä paloautoja löytyi Ranskan maaseudulta 1:03

Osittaislähde: Kiertonet

Lue myös:

    Uusimmat