Mainos

Anttilan ostoskoreja kaupitellaan 59 euron hintaan – maksaisitko sinä?

Tavaratalo Anttilassa käytössä olleita ostoskoreja ja varastolaatikoita kaupitellaan nyt netissä ennätyskorkeaan hintaan. 

Huuto.net-sivustolle lisätty erikoinen myynti-ilmoitus on aiheuttanut viime päivinä suurta hämmennystä sosiaalisessa mediassa. Sivustolla kaupitellaan nimittäin konkurssiin menneen Anttila-tavaratalon vanhoja ostoskoreja ja varastolaatikoita.

Erikoisinta ilmoituksessa on tuotteiden korkea hinta. Kori lähtee ostajan mukaan 59 eurolla, laatikko puolestaan 79 euron hintaan.

"Keräilijöille pala Suomen historiaa!"

Tuotteet eivät ole sieltä uusimmasta päästä, vaan niissä on myyjän mukaan naarmuja ja muita kulumisen jälkiä. Myyjä kuitenkin lupaa, että tuotteet ovat yleisilmeeltään siistejä.

Ensimmäisenä ei tulisi mieleen tuhlata rahaa vanhoihin ostoskoreihin, mutta myyjän mukaan nämä tuotteet voivat nousta tulevaisuudessa suureenkin arvoon. 

– Tästä keräilijöille pala Suomen historiaa! Näiden kysyntä voi tulevaisuudessa nousta arvoon arvaamattomaan, ilmoituksessa kerrotaan.

Eräs ilmoitukseen kommentoinut pohtiikin, nouseekohan Anttilassa käytettyjen muovipussienkin arvo samalla tapaa, kuin ilmoittaja näiden tuotteiden kohdalla lupaa. 

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Stara.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.