Vahvat otteet poikivat jatkosopimuksen, Risto Dufva jatkaa Sportin peräsimessä – "Ettei tarvitse koko ajan räpyttää siipiä"

Risto Dufva jatkaa Sportin päävalmentajana myös ensi kaudella.

Kesken kauden erotetun Ari-Pekka Pajuluoman tilalle päävalmentajaksi hypännyt Dufva solmi Sportin kanssa ensi kauden loppuun asti ulottuvan jatkosopimuksen.

Kauden kehnosti aloittanut Sport on saanut Dufvan alaisuudessa käännettyä kurssiaan parempaan suuntaan. Joukkue nousi perjantaina pois SM-liigan jumbosijalta, kun se kaatoi Lukon. Viime kierroksien hyvät otteet olivat jatkosopimuksen taustalla.

– Ne asiat, jotka halusimme Riston palkkaamisen myötä tapahtuvan ovat toteutuneet täysin ja joukkue on suorittanut hyvällä tasolla hänen aikanaan. Yhteistyö on alkanut erittäin hyvin ja jatkosopimus antaa meille nyt työrauhaa myös ensi kautta silmällä pitäen, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä toteaa seuran tiedotteessa.

Myös Dufva odottaa tulevaa innolla. Ensi kaudeksi valmistuvat uudet olosuhteet nostavat odotuksia vaasalaisen jääkiekkoilun parantamiseksi.

– Kyllä meidän tavoite nyt ja jatkossa on, että kotka oppisi luottamaan liitämiseen ettei tarvitse koko ajan räpyttää siipiä. Olosuhteiden parantumisen myötä Sportilla on mahdollisuus ottaa seuraava askel kotkan saamisessa liitoon koko organisaation osalta, Dufva sanoo tiedotteessa.

Lue myös:

    Uusimmat