Mainos

Väestöliitto tarjoaa pikkulapsiperheille perheverkon

Väestöliitto on aloittanut uuden palvelumuodon, joka on suunnattu pääasiassa pikkulapsiperheille. Perheverkoksi nimetty palvelu tarjoaa sekä ilmaista että maksullista neuvontaa lapsiperheitä askarruttavissa asioissa.

Perheverkko toimii myös tietopankkina, joka kertoo eri järjestöjen tarjoamista palveluista. Perheet voivat tilata perheverkon kautta maksullisia lastenhoitopalveluja. Maksuton puhelinneuvonta antaa tukea imettämiseen, vauvanhoitoon, yöitkuihin, ruokintaan, terveyteen, sosiaalitukeen ja seksiin liittyvissä asioissa. Perheet voivat myös hakeutua ongelmissaan psykologien ja lääkäreiden maksullisille vastaanotoille.

Perheverkko järjestää Helsingin seudulla luentoja ja ryhmätoimintaa. Kevään kuluessa on useita pareille tarkoitettuja rentoutusryhmiä, koko perheelle tarkoitettuja vauvan- ja lastenruokakursseja, parisuhdekursseja ja perehdyttämistä sosiaaliasioihin. Perheverkko auttaa pikkulapsiperheitä löytämään toisia kaltaisiaan, sillä tärkeimmän arkielämässä tarvittavan voiman ja tuen perheet saavat kuitenkin perheestä, samanhenkisistä ystävistä ja sukulaisista.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.