Vaateliikkeen omistaja hyökkäsi toimittajien kimppuun – media ryntäsi paikalle omistajasta kuvatun kourintavideon takia

1:41
Katso videolta toimittajan ja liikkeenomistajan välinen välikohtaus.

San Diegon kaupungissa Yhdysvalloissa sattui viikonloppuna välikohtaus, jossa vaateliikkeen omistajan ja toimittajan välille syntyi tappelu.

Kaikki sai alkunsa, kun La Mesan viranomaiset alkoivat tutkia mahdollista ahdistelutapausta saatuaan ilmoituksen sosiaalisessa mediassa levinneestä videosta, jolla paikallisen Peter’s Men Apparel -vaateliikkeen omistaja Peter Carzis pitää käsiään naisen paidan alla kyseisen myymälän edustalla. Poliisi oli saanut asiasta ilmoituksen.

Tapauksen tultua julki toimittajat saapuivat myymälän edustalle pyytämään liikkeenomistajan Carzisin haastattelua. Omistaja kuitenkin kieltäytyi kommentoimaan asiaa ja tuohtui haastattelupyynnöstä.

Carzis alkoi riehua, minkä seurauksena toimittajien kuvauskalustoa vaurioutui. Videolle tallentui välikohtaus, jossa hän hyökkää toimittajan päälle.

Kärhämän jälkeen Carzis lukittautui myymäläänsä.

La Mesan virkavalta saapui käsirysyn jälkeen paikan päälle selvittämään välikohtausta. Carcizin hyökkäyksen kohteeksi joutuneet aikovat ryhtyä toimiin ja tehdä rikosilmoituksen asiasta.

Tunteet kävivät kuumana

Myymälänomistajan käytös oli viikonloppuna muutenkin paheksuntaa herättävää. Tämän joutui kokemaan pariskunta, joka käveli La Mesan kävelykadulla.

– Kävelimme mieheni kanssa vaateliikkeen ohi, kun Carzis tuli ulos liikkeestä. Hän sylkäisi mieheni päälle ja alkoi haastamaan riitaa, kertoo hyökkäyksen kohteeksi joutuneen miehen tyttöystävä.

Uutiskanava 10News oli tavoittanut liikkeenomistajan ennen välikohtausta kommentoimaan asiaan. Carzis oli huvittunut videon saamasta huomiosta. Hän tiesi käytöksen olleen sopimatonta, mutta ei pitänyt sitä isona asiana. Carzisin mukaan nainen oli itse lähestynyt häntä.

La Mesan poliisi jatkaa asian tutkimista.

Katso yllä olevalta videolta, kuinka liikkeenomistaja käy toimittajaan käsiksi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja