Mainos

Pariisissa naisen pahoinpidellyt mies kiinni – löi päähän, koska nainen käski lopettamaan seksistiset huutelut

1:47

Ranskassa poliisi on pidättänyt miehen, jonka epäillään pahoinpidelleen nuoren naisen Pariisissa heinäkuussa.

Video: Mies lyö naista, koska tämä kielsi tätä huutelemasta hänen peräänsä.

Pahoinpitely tallentui 25.heinäkuuta läheisen kahvilan turvakameroihin ja levisi lopulta kulovalkean tavoin sosiaalisessa mediassa. Pahoinpidellyksi joutunut nainen, 22-vuotias Marie Laguerre, julkisti itse videon ja vaati ankarampia rangaistuksia seksuaaliseen ahdisteluun syyllistyneille. Videon hyökkäyksestä Laguerre sai kahvilan omistajalta.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun mies huuteli Laguerren perään törkeitä kommentteja ja vihelsi vielä. Laguerre vastasi kommenttiin huutamalla ja vastauksena mies hyökkäsi tämän päälle. Tapausta todisti useampi ihminen terassilla ja kolme nousi jopa pystyyn puhuttamaan päälle käynyttä miestä, mutta päästivät tämän lopulta menemään.

Poliisi kertoo nyt, että epäilty otettiin kiinni maanantaina. Oikeus harkitsee nyt, asetetaanko mies syytteeseen pahoinpitelystä ja seksuaalisesta ahdistelusta.

Tapaus kirvoitti laajan keskustelun Ranskassa. Ranskan tasa-arvoministeri Marlène Schiappa kirjoitti tapauksen jälkeen Twitterissä, että käytös ei ole hyväksyttävää Ranskassa vuonna 2018. Naista lyödään kadulla, koska hän kieltäytyy olemasta ahdistelun kohteena. Kyseessä on ihmisen perusvapauden riistäminen. Monet muut poliitikot Ranskassa ovat yhtyneet tasa-arvoministerin näkemyksiin. 

Laguerre itse perusti nettisivun, minne naiset voivat mennä kertomaan ahdistelukokemuksistaan. Sivusto pyrkii samaan kuin maailmanlaajuinen #Metoo-kampanja, jotta seksuaalinen ahdistelu saataisiin vähenemään yhteiskunnissa.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja