Dramaattinen video: Naisen hermostuminen kaupassa johti rajuun kahakkaan Englannissa

Monilla on pinna kireänä koronan aiheuttaman sosiaalisen eristäytymisen ja muuttuneiden elämäntilanteiden takia.

Englannin Birminghamissa kuvatulla dramaattisella videolla naisasiakas hermostuu lopullisesti, ja aloittaa käsirysyn usean muun asiakkaan ja kaupan työntekijöiden välillä.

"Viisi yhtä naista vastaan"

Kaikki lähti liikkeelle koronan leviämisen takia asetetuista turvaväliohjeista. Videon nainen koki, ettei videon alussa selin näkyvä liiveihin pukeutunut mies kunnioittanut asetettuja kahden metrin turvavälejä. Huomioliivien takia nainen oletettavasti luuli miestä kaupan työntekijäksi. Muun muassa Daily Mail uutisoi sunnuntaina 12.4. iltapäivällä sattuneesta kahakasta.

Tilannetta selvittämään tullut kaupan omistaja joutui myös naisen verbaalisen hyökkäyksen kohteeksi. Tilanne eskaloitui lopulta videolla nähtävään käsirysyyn, jota usea kaupan asiakas seurasi hämmentyneenä vierestä.

– Teitä on viisi yhtä naista vastaan! Rauhoittukaa, kahakan rikkova punaiseen paitaan pukeutunut mies huutaa videolla.

– Hän tuhosi kauppani. En ole tehnyt mitään väärin, se oli hänen syytään, videolla kuuluu myös kaupan omistajan puolustus.

Ruokakauppa oli tilanteen aikana täynnä asiakkaita, joten suositellun kahden metrin turvavälin pitäminen muihin asiakkaisiin saattoi olla haastavaa.

Kauppiaan näkökulma tapahtumiin

Kauppias selvitti jälkikäteen tilannetta ja siihen johtaneita tapahtumia. Hänen mukaansa nainen oli yrittänyt asioida kaupassa, mutta miesasiakas oli seissyt keskellä käytävää niin, ettei nainen ollut pystynyt kävelemään tämän ohitse. Nainen oli kauppiaan mukaan tämän jälkeen poistunut liikkeestä, mutta palannut hetken kuluttua takaisin selvittämään tilannetta. Nainen oli luullut miespuolista asiakasta kaupan myyjäksi ja oli sen takia alun perin tuohtunut tilanteesta. Nainen menetti lopullisesti hermonsa nähtyään, että joku kuvasi sanaharkkaa.

– Hän pahoitteli tilannetta jälkikäteen puhelimitse. Itse asiassa hän on yksi kanta-asiakkaistamme. Tällaista tämä nyt vain on välillä, kauppias kertoo.

Länsi-Midlandsin viranomaisia on informoitu kahinasta ja he tutkivat tapahtumia.

Lue uusimmat lifestyle-aiheet

Lähteet: KameraOne ja DailyMail

Lue myös:

    Uusimmat