Mainos

Vaarallinen seksileikkitrendi: Aiheuttaa vammoja, joihin pariskunnat häpeävät hakea apua

Japanilaiset eivät kehtaa tunnustaa, että ovat loukanneet itsensä eroottisissa leikeissä.

Aina 50 Shades of Grey -kirjan ilmestymisestä lähtien erilaiset sitomisleikit ovat päässeet myös niin sanottujen tavallisten ihmisten makuuhuoneisiin.

Mirror-lehden mukaan sidontatrendi voi kuitenkin johtaa ongelmiin: Japanissa pariskuntia on joutunut vaaraan harjoitettuaan kinbaku-nimistä sidontaa, joka tunnetaan myös termillä shibari.

Kinbakussa osanottajat sitovat toisensa monimutkaisilla ja koristeellisilla tavoilla. Jos osanottajat eivät tiedä, mitä tekevät, kireä sidonta voi kuitenkin aiheuttaa vahinkoa.

Jos köysiä ei sidota oikeaoppisesti, ne voivat haitata verenkiertoa tai aiheuttaa vammoja.

The Daily Beast -sivuston haastatteleman kiropraktikon mukaan japanilaiset eivät usein kehtaa tunnustaa lääkärille, että ovat loukanneet itsensä eroottisissa leikeissä. Osa pelkää myös maineensa puolesta; toisia huolestuttaa se, ettei lääkäri usko toiminnan olleen vapaaehtoista.

Aiheesta Daily Beastiin kirjoittaneen Jake Adelsteinin mukaan Doctor Golden -nimellä kulkeva kiropraktikko harrastaa itsekin SM-leikkejä ja on ollut mukana kirjoittamassa sidontaopasta, joka opastaa turvalliseen harrastukseen. Miehen aito identiteetti on pysynyt salassa vuosia.

– Japanilaisnaisia hävettää tunnustaa, että heidän miesystävänsä sitoo heitä, tai että he pitävät siitä. Miehiä hävettää myöntää, että heidän dominansa satutti heitä, Doctor Golden kuvaa. 

Osa harrastajista välttelee lääkäriin menemistä. Doctor Golden tunnustaa, ettei kykene hoitamaan kaikkia vammoja, joita ihmisillä on.

 

***

6:53

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.