Vaalennuksen tuhoama tukka oli pahinta, mitä kampaaja oli hetkeen nähnyt – ei voinut kuin kieltäytyä asiakkaan käsittämättömästä pyynnöstä

Näin värjäät hiukset kotona onnistuneesti – ammattilaisen vinkit 5:06
KATSO MYÖS: Videolla vinkit hiusten onnistuneeseen kotivärjäykseen.

Asiakkaan hiusten kunto oli niin paha, ettei kampaaja suostunut värjäämään niitä enää.

Koronapandemian aikana moni on päätynyt leikkaamaan ja värjäämään hiuksiaan itse kotona, ja esimerkiksi tämä minuutin "trenditukka" villitsi TikTokissa. Moni kampaaja saakin taatusti korjailla pahimpia mokia.

Eräs kampaaja ei kuitenkaan suostunut enää puuttumaan pakeilleen tulleen asiakkaan pahasti vaurioituneeseen tukkaan, joka oli tämän mukaan tuhoutunut toisen kampaajan käsittelyssä, kertoo Mirror.

Aiemmin asiakas oli joutunut vaihtamaan luottokampaajansa toiseen, ja lopputulos oli kaikkea muuta kuin täydellinen. Hiukset olivat katkeilleet liiasta vaalentamisesta. The Queen of Blondes Salon -tiliä TikTokissa pitävä kampaaja kertoo videolla asiakkaan tulleen nyt hänen luokseen vaalentamaan juurikasvunsa – aiemmasta tuhosta huolimatta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Kalifornialaiskampaajan mukaan kyseessä oli pahin vaalennuksen aiheuttama hiusten vaurioituminen, jota hän oli nähnyt pitään aikaan.

Videolla kampaaja nostelee asiakkaan tukkaa ja näyttää, kuinka pahat tuhot blondaus on saanut aikaan.

– Ollakseni rehellinen, olin järkyttynyt. Olin todella järkyttynyt, kampaaja toteaa videolla.

Kampaaja sanoo, ettei halua tuomita kollegansa toimia, mutta tilanne oli hänen mielestään todella paha. Jopa niin paha, ettei hän voinut muuta kuin kieltäytyä juurikasvun värjäyksestä haaveilleen asiakkaan pyynnöstä. Lisävärjääminen olisi tuhonnut tukkaa vain entisestään.

"Jos vuosi olisi 1980..."

Videota on katsottu 3,1 miljoonaa kertaa. Moni kommentoija paheksui sitä, että kampaaja julkaisi naisesta ja tämän hiuksista videon, mutta käännytti tämän silti pois.

Toisella videollaan kampaaja kertoi kuitenkin, että vaikka värjäyksestä kieltäydyttiin, asiakkaan hiuksia hoidettiin ja hän sai mukaansa hoitotuotteita. Mitään kemiallista hiuksiin ei kuitenkaan voitu tehdä, eikä asiakas halunnut leikkauttaa hiuksiaan. Kampaaja kertoo suositelleensa asiakkaalle pixie-mallista tukkaa. Asiakkaan lupa kouluttamistarkoituksessa julkaistulle videolle oli.

– Jossain vaiheessa ihmisen täytyy hyväksyä, ettei hänen kuulu olla blondi, kommentoi eräs.

– Jos vuosi olisi 1980, se olisi täydellinen, totesi toinen. 

– Haluan itkeä hänen puolestaan, suri yksi. 

Aiemmin olemme kertoneet Laurasta, joka meni kampaajalle mukanaan kuva haluamastaan hiusmallista. Kampaajan käsittelystä Laura kuitenkin poistui kaikkea muuta kuin toivomassaan tyylissä.

Carly puolestaan maksoi 250 euroa hiustensa värjäämisestä ja leikkauksesta – tämä oli tulos:

Lue myös:

    Uusimmat