Vaaka-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2013

Tutustu Vaaka-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2013 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.


VAAKA 23.9.–23.10.

Henkinen kasvu

Sinä kunnioitat toisten tunteita ja kohtelet ihmisiä tasa-arvoisesti. Et halua myöskään nähdä toisia kohdeltavan epäkunnioittavasti. Et kuitenkaan voi muuttaa koko maailmaa ainakaan hetkessä, joten opi elämään tässä päivässä, mutta katso samalla toiveikkaasti tulevaisuuteen.

Ihmissuhteet

Sydämenasioissa vuosi ei ole kaikkein paras. Riidat rakastavaisten välillä ovat mahdollisia, ja rakkaasi saattaa suorastaan valehdella sinulle. Rakkaus pitää teitä kuitenkin otteessaan. Tehkää siis työtä pelastaaksenne suhteenne. Puhukaa avoimesti ja selvittäkää ongelmanne – se on mahdollista, jos molemmat sitä haluatte.

Perheasiatkin aiheuttavat ehkä sinulle tänä vuonna huolta. Joku perheenjäsen ei pidä sanaansa, ja se vaikuttaa koko perheen välisiin suhteisiin. Tilanne on hyvin stressaava kaikille perheenjäsenille. Puhuminen on ainoa ratkaisu tässäkin ongelmassa.

Sinkun rakkausvuosi

Sinun on tänä vuonna hieman vaikea tutustua uusiin ihmisiin, sillä menneisyys ei tunnu päästävän sinusta otettaan. Sinun täytyy ensin selvittää mitä haluat elämältäsi, vasta sen jälkeen voit ruveta miettimään kenen kanssa sitä haluat.

Työ

Tänä vuonna saat työstäsi viimein kaipaamaasi tunnustusta, jolta olet tuntenut jääneesi paitsi jo jonkin aikaa. Tunnustuksen myötä voit saada myös ylennyksen tai palkankorotuksen. Jos suunnittelet uudelle alalle siirtymistä, konsultoi ensin alan asiantuntijoita. Jos saat tarjouksen, joka tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, se luultavasti sitä onkin. Arvioi asiaa kaikilta puolilta, ettet vain tule huijatuksi. Muista lukea tarkkaan myös pienellä kirjoitetut tekstit.

Opiskelu

Mitä enemmän näet vaivaa opintojesi eteen, sitä paremmin menestyt. Jollet ponnistele riittävästi, et voi saada odottamiasi tuloksia. Sinun kannattaa opinnoissasikin varoa tarjousta, joka tuntuu liian hyvältä ollakseen totta.

Raha-asiat

Vuosi on hyvä taloudellisen tasapainon kannalta, eikä sinun tarvitse juurikaan murehtia raha-asioita. Alkuvuonna voit joutua tekemään hieman enemmän työtä, jotta saat rahalliset tavoitteesi toteutetuiksi. Vuoden lopulla voi olla luvassa palkankorotus ja voit saada voittoa myös osakekaupoista.

Terveys

Vuosi 2013 tuo uutta energiaa elämääsi. Nyt on oikea hetki tehdä tärkeitä ravintoa ja kuntoilua koskevia päätöksiä ja noudattaa niitä koko vuoden ajan. Niiden ansiosta terveytesi pysyy hyvänä pieniä ja nopeasti paranevia vaivoja lukuun ottamatta.

Onnenpäivät vuonna 2013

18. helmikuuta, 5. maaliskuuta, 4. huhtikuuta, 8. heinäkuuta, 11. elokuuta, 3. lokakuuta, 15. marraskuuta ja 7. joulukuuta.

Lue myös:

    Uusimmat