Näillä kuvilla on eroa vain yhdeksän päivää – uskoisitko?

Fitness-harrastajan muutoskuva osoittaa jokaiselle naiselle tutun ongelman.

Erilaiset ennen ja jälkeen -kuvaparit ovat tällä hetkellä todella suosittuja sosiaalisessa mediassa. Milloin niiden avulla hehkutetaan onnistunutta painonpudotusta, milloin täydellistä elämänmuutosta ja milloin taas osoitetaan, ettei vaa'an lukemia tulisi tuijottaa liian kriittisesti

Toisinaan kuvien avulla halutaan osoittaa myös sitä, että erityisesti naisilla keho voi kuukauden eri vaiheissa kokea rajujakin muutoksia. Tämän halusi osoittaa omalla kuvaparillaan Lauryn Stewart, joka julkaisi fitness-harrastukseensa keskittyvällä Instagram-tilillään kuvat, jotka on otettu yhdeksän päivän päässä toisistaan.

Vaikka eroa on vain yhdeksän päivää, Stewartin vartalo on kuvissa tyystin erinäköinen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ensimmäisen kuvan turvotus johtuu kaikille naisille tutusta asiasta: kuukautiskierrosta. Kuvat osoittavat, että joinain kuukausina tilanne voi olla pahempi kuin toisina.

– Naiset, me kaikki käymme läpi sen... Kuukautisia edeltävä turvotus, kivut ja mielialanvaihtelut... Jotkut kierrot ovat pahempia kuin toiset. Mutta en ole koskaan käynyt läpi näin radikaalia vatsaturvotusta kuin tässä kuussa. Ei, en työntänyt vatsaani eteenpäin vasemmanpuoleisessa kuvassa. Minua turvotti vain niin kovasti, että vatsani kovettui ja työntyi ulospäin rintojeni alapuolelta. En aio valehdella, minun täytyi todella kamppailla pysäkseni kehopositiivisena tämän kierron aikana. Tunsin oloni epävarmaksi, ylipainoiseksi ja todella ahdistuneeksi ja ärtyneeksi. Voi olla niin vaikeaa pitää mielessä, että vaikutukset haihtuvat pois muutamassa päivässä. Joten jos sinäkin kamppailet, haluan muistuttaa yhdestä asiasta. Olet kaunis. Sinun ei pitäisi olla liian ankara itsellesi, Stewart kirjoittaa.

Lähteet: Popsugar, Instagram

***

Lue myös:

    Uusimmat