Mainos

Uusin nettivillitys: Batmanning on lankutusta ylösalaisin - katso video

Kesän ajan internetissä on kohuttu lankuttamisesta. Lankuttamisessa (englanniksi planking) maataan mahallaan kädet sivuilla julkisilla paikoilla. Tapahtuma valokuvataan ja kuvat julkaistaan netissä.

Lankutus–ilmiöstä on kehittynyt erilaisia alalajeja kuten pöllötys, jossa ihmiset kyyhöttävät kuvattavina pöllönkaltaisissa asennoissa.

Uusin lankuttamisesta erkaantunut hardcore-muoto on nimeltään Batmanning. Siinä roikutaan ylösalaisin suorassa asennossa kädet sivuilla. Periaatteessa kyse on siis lankuttamisesta ylösalaisin. Batmanningin harrastaja saattaa roikkua jaloistaan vaikkapa ovessa tai kaiteessa, vain mielikuvitus on rajana.

Epätavallinen asento tekee Batmanningista lankuttamista hankalampaa ja astetta älyttömämpää, mutta myös vaarallisempaa. ABC News kertoo teknologiasivuillaan, että YouTubesta tuntuukin löytyvän enemmän päälleen putoavia kikattavia harrastajia kuin mallisuorituksia. Päälleen tippuminen saattaa aiheuttaa mm. vaarallisia pää- ja niskavammoja.

Joukko Purduen Yliopiston opiskelijoita väittää kuvanneensa ensimmäisenä onnistuneen Batmanning-videon. Batman Boilers -ryhmän mukaan nettivillitys sai alkunsa kyseisestä videosta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.