Uusia paljastuksia herttuatar Catherinesta – kamala tapahtuma varjosti nuoruutta: "Hän erottui vääristä syistä"

0:54
Prinssi William oli nukahtaa kirkossa prinssi Louisin syntymän jälkeen

Kuninkaallisten elämänkertakirjoittaja paljastaa uusia yksityiskohtia herttuatar Catherinen elämästä. Herttuattaren entiset luokkakaverit vahvistavat väitteet.  

Asiantuntija Katie Nichollin mukaan prinssi Williamin vaimo herttuatar Catherine oli koulukiusattu yläasteella.

Kate Middeltonina aiemmin tunnettu nykyinen herttuatar oli hyvin onneton, jota ilkeämieliset tytöt kiusasivat yläasteella.

Kirjoittaja kertoo Katen muuttaneen teini-ikäisenä tyttöjen sisäoppilaitokseen Berkshireen, jossa jokainen tyttö oli todella menestynyt. Usealla oli myös syömishäiriö.

– Jokainen halusi olla paras, kaunein ja parhaimmassa kunnossa. Luulen, että Kate oli onneton jo alusta alkaen, herttuattaren entinen luokkatoveri Emma Sayle kertoo.

Teini-iässä herttuatar oli muita tyttöjä pidempi ja erityisen hoikka.

– Jos on todella hoikka ja muita päätä pidempi, niin hän erottui vääristä syistä ja häntä kiusattiin honteloksi, Nicholl kommentoi.

Hän myös tuli kouluun sisäoppilaaksi 13-vuotiaana kaksi vuotta myöhemmin kuin muut luokkalaisensa, mikä vaikeutti yhteishengen luomista.

 – Sinulla on kaksi vuotta aikaa luoda hyvä side. Teillä on yhteinen kokemus siitä, kun olette ensi kertaa pois kotoa. Jopa kaikista suosituimmilla tytöillä koulussani oli vaikeuksia, kun he tulivat 13-vuotiaina kouluun, entinen luokkatoveri kertoo.

Lopulta Kate vaihtoi koulua.

"Hän ei sopeutunut eikä ollut erityisen onnellinen"

Myös koulun entinen rehtori kommentoi herttuattaren koulunkäyntiä. Rehtori kertoo, että hänen mukaansa kyseessä on ollut teinitytöille normaali käytös, jossa etsitään nokkimisjärjestystä.

– Hän on voinut tuntea itsensä ”kalaksi kuivalla maalla” tai onnettomaksi siitä, että ei tunne olevansa oikeassa paikassa, rehtori kuvailee.

– Minulla ei ehdottomasti ole tietoa mistään vakavasta kiusaamisesta. Mutta on asioita, joita toiset kutsuivat kiusaamiseksi ja sitten on oikeaa kurjaa kiusaamista, jossa henkilöllä on kammottavaa aikaa, rehtori kommentoi.

– Mielestäni on kohtuullista sanoa, että hän ei sopeutunut eikä ollut erityisen onnellinen. Ehkä Catherinen tapauksessa hän vain meni hiljaiseksi eikä sanonut mitään, rehtori muistelee.

Lähde: Mirror.

Juttua muokattu 20.5 2021 klo:13:09. Tekstistä poistettu sana "nuorukainen". 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja