Catherinen ja Williamin koulukaveri paljastaa, millainen kuninkaallisen parin suhde oli aivan alussa: "Oli uskomatonta nähdä, miten luonnollista se oli"

0:54
Prinssi William oli nukahtaa kirkossa prinssi Louisin syntymän jälkeen

Williamin ja Catherinen välillä oli jo tutustumisen alkutaipaleella välitöntä kemiaa parin opiskelutoverin mukaan.

Prinssi William ja herttuatar Catherine ovat pitäneet jo pitkään yhtä pariskuntana, sillä pari tapasi toisensa ensimmäistä kertaa vuonna 2001 aloittaessaan opiskelut St. Andrewsin yliopistossa Skotlannissa. Samaan aikaan parin kanssa samaista yliopistoa kävi Laura Warshauer, joka asui samassa opiskelija-asuntolassa kuin Catherine ja William. Warshauerin mukaan Catherinen ja Williamin välillä oli "todellista kemiaa" alusta alkaen, kertoo People

– Aina kun Kate oli huoneessa, Will selkeästi kiinnitti huomionsa häneen. Kun istuimme lounaalla päivällissalissa ja he kaksi juttelivat, oli uskomatonta nähdä, miten luonnollista se oli, miten paljon sanottavaa heillä oli toisilleen. Nyt kun miettii, niin kaikki nämä olivat sellaisia pieniä hetkiä, kun todellakin ajattelin, että "vau, tuosta voi todella tulla jotain", Warshauer muistelee. 

Opiskellessaan toista vuotta yliopistossa Williamista ja Catherinesta tuli kämppiksiä, ja he jakoivat neljän makuuhuoneen asunnon kahden muun ystävänsä kanssa. Pari kihlautui vuonna 2010 ja kuninkaallisia häitä vietettiin huhtikuussa 2011. Kuluvan vuoden huhtikuussa William ja Catherine viettivät kymmenenvuotishääpäiväänsä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kihlajaishaastattelussaan vuonna 2010 William ja Catherine muistelivat seurustelunsa alkuaikoja yliopistossa. 

– Luulen, että menin ihan punaiseksi kun tapasin sinut ja jotenkin vilistin pois, tuntien itseni niin ujoksi sinut tavatessani. Meni hieman aikaa, ennen kuin tutustuimme mutta meistä tuli hyvin läheisiä ystäviä melko varhaisessa vaiheessa, Catherine totesi tuolloin Williamille. 

– Muutimme yhteen ystävinä. Asuimme muiden kanssa ja se tavallaan alkoi kukoistaa sen myötä. Näimme enemmän toisiamme, hengailimme ja teimme asioita yhdessä, William komppasi tuolloin. 

Williamilla ja Catherinella on kolme lasta: 7-vuotias prinssi George, 6-vuotias prinsessa Charlotte sekä 3-vuotias prinssi Louis

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja