Uusi TikTok-trendi koettelee hyvän maun rajoja: Videoilla vanhemmat haukkuvat kovasanaisesti lapsiaan

Tunnistatko? Reidar, 53,  paljasti kasvonsa TikTokissa ja suomalaisilla meni pasmat sekaisin 0:15
Suomen tunnetuin ääni liittyi TikTokiin – somekansa sekosi totaalisesti nähdessään miehen videolla.

Uudessa TikTok -trendissä vanhemmat haukkuvat kovasanaisesti lapsiaan. Häiritsevästä ilmiöstä uutisoi muiden muassa New York Post.

Nuoret jakavat TikTokissa videoita, joilla he tulevat omien vanhempiensa haukkumiksi. Monissa videoissa vanhemmat päivittelevät lastensa eteen tekemäänsä turhaa työtä ja tarjoavat jälkeläisiään adoptioon. Osa vanhemmista kutsuu lapsiaan "vahingoiksi" ja kertoo haluavansa palauttaa heidät. Moni mainitsee abortin.

Videoiden taustalla soi "no no no no no no no no" -kappale.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Se ei ole oikeasti haitallista"

Sometrendi voi tuntua brutaalilta, mutta käyttäjät vetoavat mustaan huumoriin. Eräs ilmiöön osaa ottanut TikTok-käyttäjä, Justin Lee, kertoo Daily Dot -sivustolle, että lapset itse pyytävät vanhempiaan kuvaamaan haukkumavideoita. Nuori luonnehtii videoita huijauksiksi.

– Se ei ole oikeasti haitallista, Lee sanoo.

Leen mukaan läheisten pilkkaaminen on nuorille tuttu tapa. Hän sanoo, että esimerkiksi ystäväpiirissä kavereita haukutaan leikkimielisesti.

Lee itse on julkaissut isänsä kuvaaman videon, jossa vanhempi päivittelee värisokeaa homoseksuaalista poikaansa, joka ei edes näe sateenkaarta. Lee kertoo Daily Dotille, ettei hänen äitinsä suostunut osallistumaan lapsensa vitsiin, jota ei pitänyt hauskana.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Muistatko nämä vaaralliset TikTok -haasteet?

Vaikka ilkeily sosiaalisessa mediassa ei kaikkien mielestä ole hauskaa, on nyt TikTokissa jylläävä trendi turvallisempi kuin monet aiemmat sovelluksessa kiertäneet haasteet.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat