Mainos

Uusi suomalainen rengasfirma yrittää hakata kilpailijansa hinnalla – laadusta tinkimättä

Suomalainen rengasvalmistaja Kontio Renkaat Oy on julkistanut ensimmäisen tuotteensa, leveän valkosivurenkaan. Markkinoille aiotaan tuoda myös talvirengas.

Kontio Whitewall Classic on leveällä valkosivulla varustettu uutuus klassikkoautoihin. Vallankumouksellista renkaassa on sen hinta, joka yrityksen mukaan mullistaa valkosivurenkaiden markkinat. Kontio Whitewall Classic maksaa puolet amerikkalaisten valmistamista valkosivurenkaista.

– Valkosivurenkailla on pitkä historia takanaan alkaen jo 1900-luvun alusta. Kun nykyiset kokonaan mustakumiset renkaat korvasivat uusissa autoissa valkosivurenkaat, niistä tuli haluttua ylellisyyttä. Tämä nosti valkosivurenkaiden hintaa. Tähän asti markkinoita ovat hallinneet amerikkalaiset valkosivurenkaiden valmistajat, jotka pitävät yllä kovaa hintatasoa. Kontio Renkaat tuo markkinoille klassisen 50-luvulla suositun ja komealla, leveällä valkosivulla olevan renkaan, joka on aidosti edullinen laadusta kuitenkaan tinkimättä, sanoo Kontio Renkaiden toimitusjohtaja Jukka Heiskanen.

– Tavoittelemme merkittävää osuutta valkosivurenkaiden markkinoilla. Meillä on nyt erinomainen ja vaativat testit läpikäynyt tuote, joka on myös oikein hinnoiteltu. Uskomme, että klassikkoautojen harrastajat löytävät renkaamme. Tämän vuoden elokuussa saamme ensimmäisen valkosivurenkaan myyntiin. Vuonna 2017 kokovalikoima lisääntyy huomattavasti, Heiskanen jatkaa.

Kontio Whitewall Classic on esillä toukokuussa Saksan Essenissä järjestettävässä rengasalan tapahtumassa. Yritys hakee maahantuojia uudelle renkaalle ympäri maailmaa.

Kontio Renkaat suunnittelee tuotteensa itse, mutta käyttää tarvittaessa myös suunnitteluyhtiöitä.

– Kontio Renkaat hakee tuotteita, joissa hintataso ja kate ovat korkeita. Ideana on löytää tuotteita, jotka hinnan voimakkaasta tiputuksesta huolimatta voivat menestyä. Tavoitteenamme on tulevaisuudessa tuoda markkinoille myös Suomessa suunniteltu ja valmistettu nastoitettu, premium-talvirengas selkeästi nykyistä hintatasoa edullisemmin, kuitenkaan tinkimättä renkaan huippupidosta Suomen talviolosuhteissa, Heiskanen sanoo.

Lähde: Kontio renkaat Oy

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.