Entisestä tähtipelaajasta Jukurien urheilutoimenjohtaja – kommentoi päävalmentajahakua

SM-liigaseura Mikkelin Jukurit on valinnut uudeksi urheilutoimenjohtajakseen Mikko Hakkaraisen. Seuran entinen tähtipelaaja oli toiminut edellisvuosina Jukureissa joukkueenjohtajana ja viime kaudella myös urheilutoimen päällikön nimikkeellä.

Videolla pätkä tiistain Tulosruudusta, jossa käytiin läpi SM-liigan välieräavausta Kärppien ja HIFK:n välillä.

Jukurit on samassa yhteydessä uudistanut toimistonsa organisaatiorakenteen, minkä myötä Juniori-Jukurien valmennuspäällikkö Ville Suovalkama tekee jatkosta entistä tiiviimpää yhteistyötä Hakkaraisen kanssa.

"Olen varmasti taustaltani oikea kaveri"

Urheilutoimenjohtaja toimii Jukureissa edustusjoukkueen ja A-nuorten valmennuksen esimiehenä. Hän vastaa myös pelaajien kartoittamisesta sekä nuoren pelaajan kehityssuunnitelmasta, kun pelaaja astuu B:sta A -nuoriin.

– Tontti on iso, mutta olen varmasti taustaltani oikea kaveri tehtävään, Hakkarainen sanoo Jukurien tiedotteessa.

Hakkaraisen mukaan Jukurit on saanut myös päävalmentajahaun vauhtiin. Jukurit irtisanoi hiljattain sopimuksen Risto Dufvan kanssa ja on toistaiseksi ilman pääluotsia.

– Ensimmäinen prioriteetti on nyt löytää Jukureille juuri oikea päävalmentaja, ja tämän prosessin kanssa on ensi askeleet jo otettu, Hakkarainen sanoi.

Hakkarainen voitti pelaajaurallaan yhden Suomen mestaruuden JYPissä kaudella 2008–2009. Jukureissa hän nappasi neljä Mestiksen mestaruutta.

Lue myös:

    Uusimmat