Uunituore Miss Suomi MTV:lle: "Kun kuulin voittajan numeron, piti tarkistaa, että mikä omani olikaan"

Michaela Söderholmin ensimmäinen aamu Miss Suomena 0:39

Michaela Söderholmin yöunet jäivät vähiin voittoyönä.

Uudeksi Miss Suomeksi Helsingin Kalastajatorpalla eilen sunnuntaina kruunatun Michaela Söderholmin, 25, seuraavana päämäärä on marraskuun lopulla Yhdysvalloissa Las Vegasissa käytävät Miss Universum -kisat.

– Tuntuu aivan mahtavalta! Olen todella onnellinen. Eilinen meni vielä vähän totutellessa ja tänään aamulla, kun heräsin, ymmärsin, että minusta on tullut Miss Suomi, puhelimitse tavoitettu Söderholm kertoo MTV.fin haastattelussa.

– Kruunaamisen jälkeen vielä nautimme illallista. Oli mahtavaa tavata myös omaa perhettä.

Kun uusi Miss Suomi pääsi lopulta sänkyyn illan päätteeksi, hän ei malttanut käydä heti nukkumaan.

– Väsymystä oli ilmassa, mutta samaan aikaan innostuneisuutta myös. Onnitteluviestejä oli tullut niin paljon, että jäin lukemaan niitä enkä malttanut käydä heti nukkumaan. Lopulta oli pakko lopettaa, Söderholm sanoo ja kertoo nukkuneensa muutaman tunnin.

– Miss Universum -kisat ovat edessä tosiaan jo ensi kuun puolella. Tosi hyvillä fiiliksillä lähden sinne. Viime keväästä lähtien meitä kaikkia on valmisteltu siihen. Kaikkien kymmenen parhaan joukkoon yltäneiden kehitys on ollut valtavan suurta. Siinäkin mielessä eilinen tuntui epätodelliselta, etten osannut yhtään aavistaa, ketkä kolme muodostavat kärkikolmikon. Taso oli todella kova.

Kun juontajakaksikko Heidi Sohlberg ja Sebastian Rejman sanoivat voittajan numeron kahdeksan, Michaela Söderholm kertoo tarkistaneensa, että oliko hän todella numero kahdeksan.

– Kun sitten vieressäni seissyt numerolla seitsemän kisannut Roosa Bäck hyökkäsi halaamaan minua, tajusin jotenkin, että voitin. Mietin siinä hetken, että herranjestas, mitä tässä oikein tapahtui. Sitten tuli se fiilis, että vau, tässä sitä nyt ollaan, Söderholm kertoo voittohetkien tunnelmistaan.

Mitä Miss Suomi odottaa missivuodeltaan?

– Odotan tosi paljon sitä, että pääsen tapaamaan ihmisiä, verkostoitumaan, sekä sitä, että pääsen tekemään missivuodesta itseni näköisen ja haastamaan itseäni. Kirsikkana kakun päällä ovat tietysti Miss Universum -kisat.

Shirly Karvinen (Miss Suomi 2016) edusti Miss Universum -kisoissa Suomea oikein hienosti ja teki kovan duunin sitä kisaa varten. Tänä vuonna meitä missejä on koulutettu pidemmällä aikavälillä keväästä lähtien. Luottavaisin mielin lähden kohti niitä kisoja.

Katso artikkelin yläosassa videolta, millaiset syysterveiset tuore Miss Suomi lähetti suomalaisille!

Lue myös:

    Uusimmat