Uudet Top Gear -juontajat julkistettiin – tässä he ovat!

Jeremy Clarkson teki jättimokan 1:02

Brittiläinen koomikko ja TV-juontaja Paddy McGuinness sekä krikettilegenda Andrew Flintoff ovat vuoden 2019 uudet Top Gear -ohjelman juontajat.

VIDEO: Jeremy Clarkson tekee jättimokan

Brittiläinen auto-ohjelma Top Gear saa vuonna 2019 uudet juontajat, kun puikkoihin juontaja Chris Harrisin rinnalle astuvat oman maan koomikko ja TV-juontaja Paddy McGuinness sekä entinen krikettiammattilainen Andrew Flintoff. Juontajaparin toivotaan nostavan Top Gearin uuteen kukoistukseen ja ohjelman alkavan vetää katsojia entisten huippuvuosien tapaan.

Entisen juontajakolmikon – potkut saaneen Jeremy Clarksonin sekä Richard Hammondin ja James Mayn – tilalle tuli vuonna 2016 tuli Chris Evans. Ohjelman katsojaluvut kuitenkin romahtivat, ja Evans ilmoitti lopettavansa jo ensimmäisen juontokautensa jälkeen. Hänen tilalleen juontajaksi palkattiin kulttisarja Frendeistä tuttu amerikkalaisnäyttelijä Matt LeBlanc.

Nyt saa siis myös LeBlanc väistyä, kun rattiin tarttuvat McGuinness ja Flintoff. Autohullut miehet ovat kuuluisia varsinkin sutkauksistaan ja seikkailunhalustaan.

Uudistuneelta ohjelmalta ja sen tulevilta vierailijoilta odotetaan paljon. Tähän mennessä ohjelmassa ovat julkisuuden henkilöistä vierailleet esimerkiksi Simon Cowell, Gordon Ramsay, James Blunt, Michael Schumacher, Mika Häkkinen ja Kimi Räikkönen

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat