Mainos

Uudessa dokumentissa vakavia syytöksiä: Whitney Houstonin serkun väitetään käyttäneen tätä hyväkseen

1:15

Whitney-dokumenttielokuvassa Whitney Houstonin veli Gary Garland arvelee laulajan joutuneen lapsena serkkunsa Dee Dee Warwickin seksuaalisesti hyväksikäyttämäksi.

VIDEO: Uusi dokumenttielokuva Whitney Houstonista paljastaa ennen näkemätöntä materiaalia laulajan elämästä.

Keskiviikkona 17. toukokuuta Cannesin elokuvafestivaaleilla sai ensi-iltansa Whitney-dokumenttielokuva, jossa esitetään, että legendaarinen laulaja Whitney Houston olisi joutunut lapsena Dee Dee Warwickin hyväksikäyttämäksi. Warwick oli Houstonin serkku sekä laulaja Dionne Warwickin sisko. 

Dee Dee Warwick kuoli vuonna 2008, neljä vuotta ennen kuin Houston hukkui kylpyammeeseensa sydänsairauden sekä kokaiinin käytön takia. 

Whitney-elokuvan ohjaajan Kevin Macdonaldin mukaan Houstonin veli Gary Garland kertoi ohjaajalle joutuneensa itse Dee Dee Warwickin seksuaalisesti hyväksikäyttämäksi lapsena. Macdonaldin mukaan Garland uskoi myös Houstonin joutuneen Warwickin seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi. 

Garland suostui kertomaan tarinansa myös kameran edessä. 

– Hän kertoi joutuneensa hyväksikäytön kohteeksi tämän henkilön toimesta ja kertoi minulle: "Luulen, että hän käytti hyväksi Whitneytä". Pat Houston (Gary Garlandin vaimo), joka oli paikalla kertoi, että kyllä, Whitney oli kertonut hänelle näin, muttei puhunut yksityiskohdista, Macdonald kertoo. 

Ohjaajan mukaan hänen ja Garlandin välisestä keskustelusta kului kaksi kuukautta, kunnes Houstonin täti Mary Jones vahvisti ohjaajalle, että laulaja oli todella joutunut hyväksikäytön kohteeksi. 

Laulajan sulkeutunut olemus herätti epäilykset

Macdonald kertoo ottaneensa alun perin yhteyttä Houstonin perheeseen saadakseen vahvuuden hyväksikäyttöepäilyille sen jälkeen, kun hän oli katsellut vanhaa kuvamateriaalia Houstonista. 

– Siinä oli jotain, kuinka hän vaikutti tuntevansa olonsa epämukavaksi omassa ihossaan, jotain siitä kuinka hän esittää tai piilottaa itsensä, kuinka hän piilotti seksualisuutensa. Hän on kaunis nainen, mutta hän on olemukseltaan hyvin sulkeutunut, Macdonald kertoo. 

Ohjaaja kertoo katselleensa kuvamateriaalia Houstonista kuukausien ajan ja sanoneensa leikkaajilleen, että laulajan käytös muistuttaa häntä jostain. Macdonald ymmärsi pian mitä Houstonin käytös muistutti, kun hän muisteli edellistä tekemäänsä elokuvaa, joka käsitteli lasten seksuaalista hyväksikäyttöä. 

Macdonald kertoo ottaneensa yhteyttä myös Houstonin entiseen puolisoon Bobby Browniin, joka kertoi ettei tiedä tapauksesta. 

– En yllättyisi, jos Houston ei olisi kertonut hänelle. Kun kuulee Mary Jonesin puhuvan siitä lopussa, häpeä jota Whitney kantoi siitä oli niin suuri, ettei hän voinut kertoa asiasta edes omalle äidilleen. 

Lähde: People

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.