Sharon Stone avautuu tuoreessa podcastissa – menetti poikansa huoltajuuden roisin klassikkokohtauksen takia

Näyttelijä Sharon Stone paljasti menettäneensä poikansa huoltajuuden 90-luvun elokuvan takia.

Näyttelijä Sharon Stone kertoo tuoreessa podcastissa menettäneensä poikansa huoltajuuden Basic Instinct -kulttielokuvan rohkean kohtauksen takia, uutisoi muun muassa The Guardian.

Stone kertoo Table For Two -podcastissa, että hänen rooliaan vuonna 1992 ilmestyneessä trillerissä Basic Instinct käytettiin häntä vastaan, kun hän taisteli Roan-poikansa huoltajuudesta vuonna 2004. Stone adoptoi pojan ex-miehensä Phil Bronsteinin kanssa vuonna 2000.

Avioeroa käsitellyt tuomari oli kysynyt tuolloin neljävuotiaalta pojalta, että tiesikö tämä, että hänen äitinsä teki ”seksielokuvia”.

– Menetin lapseni huoltajuuden. Tuomari kysyi pieneltä pojaltani tietääkö hän, että hänen äitinsä tekee seksielokuvia. Tämä oli oikeusjärjestelmän hyväksikäyttöä ja minua arvosteltiin vanhemmuudestani, koska tein sen elokuvan, Stone kertoo podcastissa.

Stone kuvailee kohuelokuvan kuulustelukohtausta, jossa hänen sukupuolielimensä saattaa vilahtaa lyhyesti.

– Nykyisin ihmiset kävelevät tavallisessa televisiossa alasti. Minusta näkyi vilaus ja menetin lapseni huoltajuuden sen takia, Stone kertoo edelleen järkyttyneenä tapahtumasta.

Näyttelijä kertoo, että oikeus määräsi hänelle tapaamisoikeuden poikansa kanssa. Hänen mukaansa tuomarin päätös vaikutti osaltaan siihen, että hän joutui hoitoon sydänoireiden takia.

– Se särki sydämeni. Se kirjaimellisesti särki sydämeni, Stone kertaa tapahtumia.

Samaisessa podcastissa Stone kertoo olevansa huojentunut, että hänellä on nykyisin todella luja suhde lapsiinsa. Näyttelijällä on kolme adoptoitua poikaa Roan,22, Laird,17, ja Quinn,16,

Vuonna 2022 Stone julkaisi elämäkerran, jossa kertoo uskovansa, että elokuvan ohjaaja Paul Verhoeven huijasi hänet paljastamaan itsensä väittämällä, ettei kohtauksessa näkynyt mitään kriittistä. Kun Stone oli nähnyt kohtauksen ensimmäistä kertaa, niin hän kertoo menneensä ohjaajan luokse ja lyöneensä tätä kasvoihin. Verhoeven oli pitkään väittänyt, että Stone olisi tiennyt kohtauksen alastomuudesta. Stone kertoo kirjassaan, että näin ei ollut.

Basic Instinct – vaiston varassa -elokuva sai ensi-iltansa vuonna 1992. Stonen lisäksi eroottisessa trillerissä näyttelivät muun muassa Michael Douglas, sekä Jeanne Triplehorn.


Lue myös:

    Uusimmat