Toni Nieminen avautuu tapahtumarikkaasta suhde-elämästään nyt omin sanoin – katso miehen avoin tilitys: "Ihmisillä on väärä mielikuva"

4:38

Hiljattain tuplaeron kokenut ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen kertoo MTV Uutiset Liven haastattelussa avoimesti parisuhdeongelmistaan.

16-vuotiaana mäkihyppylegendaksi noussut Toni Nieminen, 45, on ollut uransa alusta asti lehtien otsikoissa parisuhdekuvioidensa vuoksi. Useaan otteeseen rakastunut ja eronnut Nieminen kokeekin tulleensa väärinymmärretyksi suhteidensa tiimoilta. Nieminen erosi vuodenvaihteessa ex-vaimostaanHeidi Niemisestä. Tuolloin uutisoitiin eron syyksi miehen salamarakastuminen oululaiseen kiinteistövälittäjänä työskentelevään Anskuun.

– Se on käännetty niin, että olisi muka johtunut siitä. On uutisoitu, että toinen nainen olisi syypää meidän eroomme, niin ei asia oikeasti mennyt, että kyllä ne syyt olivat sitten ihan jossain muualla, Nieminen avaa tilannetta tarkemmin videolla.

Nieminen kertoo rakastuneensa Anskuun ja uskoi suhteen vankkaan tulevaisuuteen. Ero tuli miehelle täysin yllättäen.

– Silloin kun on kaikki tunteet pelissä - ja tässä minulla oli kaikki pelissä. Olin paljon laskenut sen varaan. Oikeastaan kaiken. Kun se päättyy nopeasti ja yllättäen, en ollut varautunut siihen millään tavalla. Jokainen, joka näitä on kokenut, tietää, että eivät ne ihan helppoja paikkoja ole.

"Koen olevani vanhoillinen"

Nieminen kokee epäonnistuneensa rakkaudessa. Mies kertoo pitävänsä itseään perhekeskeisenä miehenä, joka heittäytyy helposti ihmisten mukaan. Hän ei koe olevansa mies, joka pyörittää naisia suhteesta toiseen.

– Ihmisillä on väärä mielikuva siitä, että olisin jotenkin naistenmies. Naisista tykkään, se on päivänselvä asia. Olen tunteella käyvä ihminen, helposti heittäydyn ja tykkään ihmisistä.

– Viimeiset uutisoinnit on laitettu sen piikkiin, että olisin jotenkin epävakaa ja hyppisin suhteesta toiseen, enkä pystyisi viettämään perhe-elämää. Se on täysin väärä, koska koen olevani vanhoillinen, lapset ovat kaiken ydin ja minulle hirvittävän tärkeitä.

"On sanottu, että se olisin aina minä, joka hölmöilee"

Nieminen haluaa korjata häneen kohdistuvan mielikuvan.

– On sanottu, että se olisin aina minä, joka hölmöilee tai tekee jotain. Se on ainakin yksi asia, mikä ei oikeasti pidä paikkaansa. Ne syyt on sitten jossain ihan muualla.

Katso videolta, kun Nieminen kertoo tilanteestaan omin sanoin!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja