Uskoton Ashton Kutcher ja Demi Moore yhdessä – surullisen näköisinä

Pettämishuhujen pyörteissä vellova pariskunta Ashton Kutcher ja Demi Moore on kuvattu jälleen yhdessä. Kriisi ei näytä olevan vieläkään ohi, Daily Mail paljastaa.

Ashton Kutcher, 33 ja Demi Moore, 48, on kuvattu yhdessä ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun uutiset Kutcherin syrjähypystä levisivät maailmalle. Pari kuvattiin Los Angelesissa astumassa autoon synkän näköisinä. Parin arveltiin olevan menossa Kabbalah-kokoukseen.

Pariskunnan avioliitto ajautui kriisiin viime kuussa, kun Kutcherilla oli huhujen mukaan suhde 22-vuotiaan Sara Lealin kanssa. Pettämishuhun jälkeen Moore ja Kutcher ovat viettäneet aikaa enimmäkseen erillään, Moore New Yorkissa ja Kutcher Los Angelesissa.

Moore on nähty julkisuudessa myös hälyttävän kuihtuneen näköisenä. Lähipiirin mukaan kriisi vaikuttaa vahvasti Mooreen, eikä nainen suostu syömään kunnolla. Moore on aiemmin paljastanut olevansa hyvin herkkä ihminen.

Pariskunta on ollut naimisissa kuusi vuotta. Mooren on huhuttu hakeneen neuvoja avioeroon liittyvistä asioita. Parin omaisuus on 200 miljoonan arvoinen.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja