Uskomattoman helpot keinot: Näin saat pelimiehen rakastumaan

Kansainvälisesti tunnettu parisuhdeasiantuntija on tehnyt paljastuksen: hän kertoo tietävänsä kolme keinoa, joilla nainen saa paatuneimman ja sitoutumiskammoisimmankin sinkkumiehen rakastumaan palavasti.

Useissa tunnetuissa keskusteluohjelmissa vieraillut ja mainetta ihmissuhdetaidoillaan niittänyt parisuhde-ekspertti Michael Fiore otti urallaan askeleen kohti henkilökohtaisempaa suuntaa ja päätti paljastaa, kuinka hän muuttui pelimiehestä korviaan myöten rakastuneeksi mieheksi, joka haaveilee päiväunillaan häistä naisystävänsä kanssa. Mies uskoo, että kolmea neuvoa noudattamalla kuka tahansa nainen saa vannoutuneen sinkkumiehenkin polvistumaan edessään ja suunnittelemaan yhteistä tulevaisuutta.

Fiore uskoo, että miehen rakastumisella ei ole juurikaan mitään tekemistä naisen ulkonäön kanssa. Naisen on yksinkertaisesti noudatettava kuuliaisesti kolmea yksinkertaista neuvoa.

– Jos noudatat näitä askelia, opit kuinka saat laukaistua miehen mielessä tarpeen sitoutua. Yhtäkkiä koko peli rakkauden ja parisuhteiden välillä loppuu kokonaan. Hetkessä mies, joka ei halua sitoutua huomaa polvistuneensa naisen eteen, Fiore lupaa suurieleisesti.

1. Osoita miehelle, ettet tarvitse häntä

Välinpitämättömyys ja ripustautuminen kuuluvat molemmat kielletyn käytöksen listalle, jos nainen mielii saada miehen jumaloimaan itseään. Fioren mukaan miehelle on sitä vastoin suhteen alkuvaiheessa ensisijaisen tärkeää osoittaa, ettei hän ole välttämätön osa naisen elämää.

– Uskon, että miehille ripustautuminen on viehätyksen vastakohta. Suuri osa naisista heittäytyy liikaa tai he ovat liian kylmiä. Miehiä vetävät puoleensa naiset, jotka tietävät keitä he ovat, tietävät mitä haluavat, eikä heillä ole pakkomiellettä siitä, että mies rakastaisi heitä, koska he rakastavat jo itse itseään, Fiore kertoo.

2. Anna miehen suunnitella itse tulevaisuutta

Kliseisesti sanotaan, että naiset ryhtyvät usein innokkaampina osapuolina suunnittelemaan tulevaisuutta pian tavattuaan mielenkiintoisen kumppanikandidaatin. Fiore uskoo, että tämä on perustavanlaatuinen este, jos kyse on pelimiehen sydämen valloittamisesta. Asiantuntijan mukaan on tärkeää, että miehelle syntyy mielikuva siitä, että hän on itse ensimmäisenä alkanut maalailemaan mielessä kuvaa yhteisestä tulevaisuudesta.

– Toisin kuin naiset, miehet eivät usein istuskele miettimässä tulevaisuuttaan tai loppuelämäänsä, paitsi jos heitä ei aja ajattelemaan sitä, kuten minun morsiameni teki minulle, Fiore kertoo.

Paatuneen sinkkumiehen valloittamisessa erityisen tärkeää on ajatusten ohjaaminen: kun nainen ei mainitse sanallakaan haaveistaan yhteistä tulevaisuutta koskien, ei mies voi välttää ajatustensa harhailua tulevaisuuteen. Tällöin miehelle jää käsitys siitä, että hänellä on ohjat käsissään, eikä häntä ajeta suhteeseen.

– On tärkeää luoda mielikuva tyyneydestä. Harvat naiset tekevät näin, Fiore toteaa.

3. Parisuhteen solmimisen tulee olla miehen idea

Asiantuntijan mukaan kolmas keino pelimiehen sydämen valloittamiseen on se, että mies itse saa idean parisuhteen solmimisesta. Kaikenlainen vihjailu pilaa helposti tämän tavoitteen.

– On tärkeää, että on miehen oma idea havitella naista, haluta häntä ja sitoutua naiseen. Miehenä voin sanoa, että uhkavaatimukset työntävät miehet pois. Mies voi sitoutua vain, jos hänestä tuntuu, että hän on itse halunnut sitoutua: jos hänestä tuntuu, että hänen täytyi ansaita nainen. Tässä ei ole kysymys siitä, että olisi tarkoitus esittää vaikeasti tavoiteltavaa. Se ei toiminut minuun. Kun mies tekee päätöksen olla jonkun naisen kanssa, hän on valmis taistelemaan tämän tavoitteen saavuttaakseen ja mies on valmis tekemään sen suhteen eteen enemmän töitä kun minkään eteen aiemmin elämässään, Fiore toteaa.

Lisää parisuhteen haasteista sarjassa Rakas, sinusta on tullut pullukka:

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat