Uskomaton keksintö: Tämän avulla et enää ikinä unohda hääpäivää

Kliseisesti sanotaan usein, että etenkin miesten on hämmästyttävän vaikea muistaa omaa hääpäiväänsä. Koruvalmistaja Alaska Jewelry on ottanut tämän väitteen haasteena ja ryhtynyt valmistamaan sormuksia, jotka muistuttavat käyttäjäänsä lähenevästä hääpäivästä.

Alaska Jewelryn uusi innovatiivinen sormusmalli pitää huolen siitä, että sormuksen kantajalta ei pääse unohtumaan se vuoden tärkein päivä – nimittäin hääpäivä. Sormus muistuttaa lähenevästä päivästä kuumenemalla vähitellen käyttäjänsä sormessa peräti 49 asteeseen.

The Remember Ring -nimeä kantavan sormuksen rakentamiseen on käytetty teknologiaa, joka mahdollistaa sormuksen kuumenemisen vähitellen vuorokautta ennen siihen asetettua päivämäärää. Kuumeneminen lakkaa kun sormus on 49-asteinen. Pattereilla toimiva sormus latautuu sormessa käyttämällä elimistön lämpöä energianlähteenä.

Etenkin miehille suunnatun sormusmallin toivotaan säästävän pariskuntia jokavuotisilta riidoilta, jotka syttyvät siksi, ettei tärkeä päivä ole pysyä vuosittain mielessä. Kun tuote saadaan markkinoille, kertyy sille hintaa noin 580 euroa.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuva: Shutterstock, Lehtikuva/Ferrari/Alaska Jewelry

Lähde: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja