Uskollinen koira ei suostunut jättämään tajutonta omistajaansa – yritti jopa ambulanssin kyytiin

Liikuttavat kuvat uskollisesta lemmikistä leviävät sosiaalisessa mediassa.

Kaikki tietävät, että koiran uskollisuudelle on vaikea vetää vertoja, mutta eräs Tony-niminen koira todella osoitti sen todeksi.

Tonyn omistaja, argentiinalainen Jesus Hueche, oli karsimassa oksia, kun hän yllättäen putosikin puusta vajaan parin metrin matkan asfaltille. Hueche löi päänsä ja menetti tajuntansa. Huechen onneksi naapurit todistivat putoamisen, ja paikalle soitettiin välittömästi pelastushenkilökuntaa. Mutta Tony ei jättänyt omistajaansa hetkeksikään.

Kun ensihoitajat saapuivat, he löysivät Tonyn omistajansa viereltä. Vaikka Huechelle laitettiin niskatukea, koira jatkoi omistajansa syleilyä, eikä suostunut jättämään tätä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hueche virkosi lopulta ja antoi huolestuneelle lemmikilleen pari taputusta päälaelle kertoakseen, että oli kunnossa. Siitä huolimatta Tony yritti kiivetä Huechen mukaan ambulanssiinkin. Se joutui kuitenkin jäämään kotiin odottamaan.



Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Odotus ei onneksi ollut pitkä, sillä Huechen vammat olivat lieviä ja hän pääsi pois sairaalasta vielä saman päivän aikana.

Kuvat uskollisesta Tony-koirasta levisivät sosiaalisessa mediassa, ja lemmikin tarina herätti paljon kiinnostusta.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Näimme sen yhtenä päivänä kadulla ja adoptoimme sen, annoimme sille rakkautta, ruokaa ja nyt se on osa perhettämme. Minulle se on kuin poikani, Hueche kertoi lemmikin taustoista argentiinalaiselle radio-asemalle, La Brujulalle.

Ei ihme, että Tonyn uskollisuutta ei horjuta mikään.

– Se kulkee kanssani kaikkialle, ja makaa kanssani sängyssä, kunnes vaimoni häätää sen pois, Hueche kertoo.

***

Koira adoptoimalla – eettinen vaihtoehto lemmikin hankinnalle 8:37

Lue myös:

    Uusimmat