Uskoisitko äidiksi ja pojaksi? 42-vuotiaan ulkomuoto loksauttaa leuat: "Näytät hänen pikkusiskoltaan"

Nuorekasta äitiä luullaan poikansa pikkusiskoksi tai tyttöystäväksi. Nainen kiittää ulkonäöstään geenejä, kertoo The Sun.

Kanadalainen TikTok-käyttäjä @jenneelicious on ällistyttänyt someväkeä käsittämättömän nuorekkaalla ulkonäöllään. 42-vuotias menisi parikymppisestä.

Jennii sai esikoisensa 18-vuotiaana, mutta häntä luullaan säännöllisesti poikansa siskoksi tai tyttöystäväksi. Osa kommentoijista on jopa arvellut pienikokoista naista pitkänhuiskeaa poikaansa nuoremmaksi.

Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

– Olit miinus kolmevuotias, kun hän syntyi, eräs hämmästelee.

– Näytät hänen pikkusiskoltaan, toinen kommentoi.

Kiittää geenejä

Jennii kiittää ulkomuodostaan geenejä ja eteläamerikkalaisia juuriaan. Nainen korostaa nuorekkuuttaan paljastavalla pukeutumisella ja runsaalla meikillä.

Kaikki eivät katso kahden lapsen äidin tyyliä hyvällä. Jennii on saanut kuulla, että hänen pitäisi pukeutua eri tavalla, riisua peruukkinsa tai olla luonnollisempi.

Hän ei kuitenkaan välitä kritisoijista vaan on ylpeä itsestään. Eräällä videolla Jennii paljastaa, miltä näyttää ilman meikkiä ja muistuttaa, että jokainen saa ehostaa kasvojaan, jos haluaa. Nainen on myös julkaissut videon, jolla todistaa hiustensa olevan täysin omat.

Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Ikinuorten salaisuudet

Ikinuoret ovat paljastaneet ulkonäkönsä salaisuudeksi esimerkiksi runsaan veden juonnin, aurinkovoiteen käytön, mutta myös kauneusleikkaukset.

Sporttinen ja nuorekas suomalaisäiti kertoo kohdanneensa vähättelyä ulkonäkönsä vuoksi.

Sporttinen ja nuorekas Mira, 35, ei vastaa stereotypistä kuvaa suomalaisesta kolmen lapsen äidistä 1:30

Lue myös:

    Uusimmat