Uskoako linjatuomaria vai VARia? MM-titteli ratkesi kiistanalaisella maalilla – Robert Lewandowski ärähti Bayern Münchenin pukukopissa

Bayern München vei seurajoukkuiden MM-pokaalin paitsiolta haiskahtaneelta maalilla 2:27
Katso ja arvioi itse! Bayern München vei seurajoukkueiden MM-tittelin paitsiolta haiskahtaneella maalilla.

Saksan jalkapallojätti Bayern München jatkoi huimaa titteliputkeaan, kun se kaatoi seurajoukkueiden MM-turnauksen loppuottelussa meksikolaisen Tigresin 1-0 Qatarissa torstaina. Finaalin ratkaisu oli kiistanalainen.

Ottelun ainoan maalin tykitti ranskalaispakki Benjamin Pavard 59. minuuttia. Osumaa edelsi keskityspallo Bayernin Robert Lewandowskille, jonka puskusta pallo päättyi avopaikkaan Pavardille. Maali hylättiin ensin linjatuomarin liputtamana paitsiona, mutta tuomio muuttui VAR-tarkastelussa.

Hidastuskuvien perusteella Lewandowskin asema keskityshetkellä oli vähintään arveluttava, mutta Bayernin maali hyväksyttiin.  

Katso MM-tittelin ratkaissut tilanne pääkuvan videolta!

Turnauksen parhaaksi pelaajaksi valittu puolalaistähti Lewandowski paljasti ottelun jälkeen, että hän oli tehnyt joukkuetovereilleen vaatimuksen tauon aikana. 

– Sanoin heille, että keskittäkää enemmän maalille. He pystyivät siihen kerran, ja niin voitimme kuudennen tittelin (vuoden sisään). Se on ihmeellinen juttu! Lewandowski iloitsi goal.comin mukaan

Bayernin marssi viimeisen vuoden aikana on ollut huimaa, sillä se voitti vuoden 2020 puolella Mestarien liigan, Saksan mestaruuden, Saksan cupin, Saksan supercupin ja Euroopan supercupin. Nyt tähän tuli kuudes pokaali – saldo, johon on aiemmin yltänyt vain Barcelona vuonna 2009.

Seurajoukkueiden maailmanmestaruuden Bayern oli voittanut aiemmin vuonna 2013.

Lue myös:

    Uusimmat