Mainos

Useita vaaratilanteita: Rattijuopolla karmeat ajolinjat ja promillet

Itä-uudenmaan poliisi nappasi eilen liikenteestä rattijuopon, joka ehti ajomatkallaan aiheuttaa useita vaaratilanteita.

Poliisi sai eilen iltapäivällä useita hätäilmoituksia Helsingintietä Sipoosta Porvooseen päin ajaneesta autoilijasta.

Ratin takana oli 42-vuotias porvoolaisnainen, joka aiheutti vakavia vaaratilanteita ajellessaan voimakkaasti päihtyneenä. Poliisin mukaan nainen oli aiheuttanut todellista vaaraa ajamalla useita kilometrejä hyvin epävakaasti.

Hän oli seilannut kaistalta toiselle ja käyttänyt vastaantulijoitten kaistaa siten, että muut autoilijat joutuivat väistämään pientareelle ja tekemään hätäjarrutuksia välttääkseen yhteentörmäyksen.

Autoilija oli esimerkiksi ollut ajamassa myös pyöräilijän päälle, mutta juopuneen perässä ajaneet autoilijat saivat varoitettua pyöräilijää painamalla jatkuvasti autojensa äänitorvia, niin että pyöräilijä ymmärsi itse väistää pientareelle.

Lopulta päihtyneen auto ajautui vastaantulijoiden kaistan yli, tien vasempaan reunaan ja pysähtyi siihen. Perässä ajaneet autoilijat sumputtivat auton siten, ettei se päässyt jatkamaan enää matkaansa ja ottivat virtalukosta avaimet haltuunsa.

Kuljettajan paikalla löytyi rattia vasten sammunut nainen, joka puhalsi paikalle saapuneen poliisipartion seulonta-alkometriin 3,25 promillen lukeman.

Kuljettaja oli niin sekaisin, ettei pystynyt selvittämään itse tilannetta. Hänet toimitettiin verikokeisiin ja määrättiin ajokieltoon, sekä otettiin ajokortti poliisin haltuun.

Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.