Mainos

Useita loukkaantui palokunnan harjoituksessa Köyliössä

Kuusi henkilöä on loukkaantunut VPK:n harjoituksessa sattuneessa räjähdysonnettomuudessa Köyliössä. Kenenkään vammat eivät ole hengenvaarallisia.

Kuusi henkilöä sai vammoja räjähdysonnettomuudessa Köyliössä Satakunnassa tiistaina. Onnettomuus sattui kello 18.10 Pyhän Henrikin tiellä Köyliön VPK:n harjoituksissa.

Harjoituksessa oli tarkoitus polttaa hirsirakennus ja samalla hävittää vanhoja ilotulitteita. Kun talo syttyi, talon sisälle viedyt ilotulitteet räjähtivät. Räjähdyksen paine oli niin voimakas, että talosta lensi hirsiä jopa sadan metrin päähän. Rakennus pirstoutui räjähdyksessä täysin.

Talosta lentäneet hirret katkoivat isoja puita. Räjähdyksessä vaurioitui useita autoja. Räjähdyspaikan lähellä oli sekä VPK:n että palomiesten omia autoja.

Loukkaantuneet vietiin hoidettavaksi ja tarkastettavaksi Satakunnan keskussairaalaan Poriin. Kenenkään vammat eivät olleet hengenvaarallisia. Osa harjoitukseen osallistuneista kävi tarkastuksessa terveyskeskuksessa.

Räjähdyksen tapahtuessa paikalla oli parikymmentä henkilöä. Räjähdystä tutkivat poliisit eivät tiistai-iltana tienneet, kuinka paljon ilotulitteita poltettavaan taloon oli tuotu.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.