Urheilulegenda käytti alaikäistä seksuaalisesti hyväkseen – "Et ole enää pikkutyttö"

Rich Fellers taisteli vuoden 2012 olympialaisissa mitaleista. Nyt tunnettu olympiaratsastus- ja hevoskouluttaja on kuitenkin tuomittu alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Fellers, 63, on tällä viikolla tunnustanut syyllisyytensä alaikäiseen kohdistuneisiin seksuaalirikoksiin liittovaltion tuomioistuimessa Portlandissa, Yhdysvalloissa.

Alaikäinen oli Fellersin valmentama Maggie Kehring, jonka seksuaalisesta hyväksikäytöstä hänet pidätettiin jo vuonna 2021.

Kaksikko oli tullut toisilleen läheisiksi hevostallilla, kunnes Fellers käytti luottamustaan hyväkseen ja aloitti seksisuhteen joulukuussa 2019. Mies oli tällöin 60-vuotias ja nainen 16-vuotias.

Nyt Fellersin kerrotaan joutuvan neljäksi vuodeksi vankilaan.

Kylmäävä puhelu

Kehring on puhunut tapahtuneesta aiemmin, kutsuen Fellersia muun muassa "sosiopaatiksi". Aiemmin tällä viikolla hän kertoi kaiken saaneen alkunsa puhelinsoitosta.

– Et ole enää pikkutyttö, Maggie. Olen hulluna sinuun, Kahring väittää Fellersin sanoneen.

– Tiesin, etten voisi perääntyä. Hän oli se, jonka avulla minun oli määrä päästä olympialaisiin, Kehring sanoo Law & Crime -lehden mukaan.

Seksuaalinen hyväksikäyttö sai aikanaan päätöksen, kun Fellersin ex-vaimo Shelley sai hänet kiinni.

– Sinä suutelit miestäni! Miten saatoit?, hänen väitetään huutaneen Kehringin todistajanlausunnon mukaan.

Rich Fellers oli sekä ratsastaja että valmentaja ja sijoittui Yhdysvaltain joukkueessa kuudenneksi vuoden 2012 olympialaisissa. Yksilökilpailussa hän sijoittui kahdeksanneksi.

Hän voitti myös maailmancupin hyppyfinaalit vuosina 2012 ja 2015.

LUE MYÖS: Kadonnut venäläislegenda löytyi kahden vuoden jälkeen

Lue myös:

    Uusimmat