"Aloitettiin ihan päin helvettiä" – pettynyt Lukas Hradecky myönsi tasoeron ja odottaa joululomaa

Leverkusenin ottelut Mestarien liigassa päättyivät lohkovaiheeseen, kun joukkue hävisi keskiviikkona Juventukselle maalein 0-2. Huuhkajien tähtivahti Lukas Hradecky myönsi tasoeron pettyneenä.

MAINOS

Mestarien liigan pudotuspeliarvonta suorana C Morella maanantaina kello 13!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Ottelu oli suomalaisvahdille vaikea, sillä torjuntoja ei kertynyt Juventuksen iskiessä silti kahdesti. Hradeckyn 37 syöttöä ja avausta menivät keskiviikkona omille 59-prosenttisesti.

Saksalaisjoukkueen haave jatkopaikasta sai haavoittavan iskun jo avauskierroksella, kun se hävisi Lokomotiv Moskovalle 1-2.

– Vähän karvas maku, totta kai. Aloitettiin (lohkovaihe) ihan päin helvettiä. Kolme tappiota lohkossa, mutta emme hävinneet jatkopaikkaa tänään, Hradecky sanoi ottelun jälkeen C Moren haastattelussa.

– Paljon riittää opittavaa, kun katsoo, miten nämä jätkät (Juventus) pelaavat. Puolustavat kompaktisti, tuottavat pari paikkaa ja tekevät niistä maalit. Olemme jo hyvä joukkue, mutta meillä on vielä vähän enemmän opittavaa.

Cristiano Ronaldon, Paulo Dybalan ja Higuainin kaltaisten supertähtien kohtaaminen ei vavisuta enää Hradeckya.

– Helvetin hienoahan tämä on. Pikkupojasta asti halunnut pelata parhaita pelaajia vastaan. Minullakin oli paljon perhettä ja kavereita katsomassa. Toivottavasti nämä pelit tulevat vielä minun aikanani jatkumaan Leverkusenissa. 

– Emme katso niin paljon vastustajia. Näitä jengejä ei tarvitse niin paljon etukäteen katsoa. Kaikki tietävät, kuinka hyviä pelaajia on vastassa. Puolustus toimi hyvin, ja heillä oli vain noin kaksi-kolme maalipaikkaa, joista he tekivät. Harmi, mutta se erottaa meidät vielä näistä joukkueista.

Leverkusenilla on ennen joulutaukoa jäljellä kolme ottelua, joissa se kohtaa Reinin derbyssä vieraskentällä Kölnin, kotikentällä Hertha Berlinin ja 21.12. vieraskentällä Mainzin.

– Pakko myöntää, että joululomaa tässä jo melkein odotellaan eniten. Ensimmäinen derby minun aikanani edessä. Olen kuullut, että se on aika tärkeä peli täällä. Yritetään palautua nopeasti ja ottaa mahdollisimman monta pistettä jäljellä olevista kolmesta ottelusta.

Lue myös:

    Uusimmat