Uraa Suomen rajojen ulkopuolella luova Robin Packalen: "En ole antanut itselleni sellaista vaihtoehtoa, että tämä homma ei onnistuisi"

Vieraana Robin Packalen 7:08
Robin Packalen vieraili Vappu ja Marja Livessä.

Robin Packalen ei ole enää teinitähti Robin. Aikuistunut laulaja vieraili Vappu ja Marja Livessä.

Puolentoista vuoden tauon aikana musiikillisen ja imagollisen nahkansa uudelleen luonut ex-teinitähti Robin Packalen, 20, nähtiin Marja Hintikan ja Vappu Pimiän vieraana Vappu ja Marja Liven toisessa jaksossa.

Laulukieltä vaihtaneen Packalenin ensimmäinen englanninkielinen single I'll Be With You julkaistiin maailmanlaajuisesti perjantaina 8. helmikuuta.

Vappu Pimiä kysyi Robinilta, ketä hän on pussannut viimeksi.

– Itse asiassa, tänä aamuna sain aika kostean suudelman porukoiden Vinski-villakoiralta. Kostein kokemani pusu, Packalen kertoo.

Laulaja puhui haastattelussa myös armeija-ajastaan. Hän kotiutui varusmiespalveluksesta viime vuoden lopulla. Otsikoihin Packalen nousi kerrottuaan juhlineensa palvelusaikana paljon.

– Sanoin, että monilla lähtee inttiaikana bailaaminen lapasesta. Minulla ei lähtenyt lapasesta. Muutaman kerran lähdin mukaan, toki, Robin kertoo.

– Yöelämä on vähän ankeaa. Se ei oikein nappaa. Se on konseptina niin väsähtänyt, että aloitellaan jossain, mennään baariin, sitten Hesburgeriin ja kotiin. Perus-kotibileet olisi kova juttu, mutta ei kai niitä tämän ikäisenä enää kauheasti järjestellä.

– Nyt on vasta yksi biisi julkaistu. Katsellaan ja tunnustellaan, miten se otetaan vastaan. Mutta kyllä joskus kymmenen vuoden päästä olisi siistiä tehdä iso areenakiertue jossain ulkomailla. Se on tavoite, jonka olen asettanut, Packalen vastaa uteluun tulevista suunnitelmista.

– En ole antanut itselleni vielä sellaista vaihtoehtoa, että tämä homma ei onnistuisi. Nyt laitetaan kaikki paukut tähän ja katsotaan, mihin se riittää. Olen niin monta vuotta laittanut kaikkeni uraan Suomessa. Suomenkielisiä biisejäni en välttämättä tule enää esittämään, ettei konserteista tule sekavia.

Robin jäi määrittelemättömän mittaiselle tauolle lokakuussa 2017. Emma-gaalassa parrasvaloihin 1,5 vuoden poissaolon jälkeen palannut laulaja on solminut levytyssopimuksen Saksan Universal Musicin kanssa.

Packalen nousi suuren yleisön tietoisuuteen alkuvuonna 2012 vain 13-vuotiaana megahitillään Frontside Ollie. Laulaja on julkaissut kaikkiaan viisi suomenkielistä studioalbumia.

Vappu ja Marja Live keskiviikkoisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat