Upean punapään kauneusvinkit – tällainen on Christina Hendricksin tyyli

Mad Men -sarjan Joan Hollowayna nähtävä Christina Hendricks on noussut kiistattomasti yhdeksi maailman seksikkäimmistä ja upeimmista ilmestyksistä – niin miesten kuin naistenkin mielestä. Posliini-ihoinen ja kurvikas punapää rakastaa omien sanojensa mukaan roolihahmoaan tyttömäisempää tyyliä. Mistä muista elementeistä naisen kauneus koostuu?

Hollywoodin seksikkäimpiin naisiin lukeutuva punapäinen seireeni Christina Hendricks, 36, vie niin miesten kuin naistenkin sydämet pettämättömällä eleganssillaan ja luonnollisella ulkonäöllään.

Kurvikkaasta vartalostaan nykyään ylpeä nainen kertoo oppineensa Mad Men -sarjan hahmonsa Joan Hollowayn myötä pukeutumaan istuvammin ja paljastamaan figuurinsa.

– Hahmoni Joan käyttää korallin väristä huulipunaa, minä taas rubiininpunaista. Oikeassa elämässä tyylini on Joanin retroa lookia tyttömäisempi. Vapaa-ajallani rakastan hulluja rokkikiharoita! Hendricks kertoo Marie Claire -lehden haastattelussa.

Hendricks paljastaa myös, että roolissa hänen veistoksellisiin, ylös vedettyihin hiuksiin ja niiden laittamiseen ja meikkaukseen menee parhaimmillaan 1,5 tuntia aikaa ennen kuvauksia. Tämän ajan hän käyttää lukien tai neuloen.

Nainen on nykyään niin tunnettu, että joutuu usein piiloutumaan hatun alle kadulla kävellessään, sillä punaisista hiuksista hänet tunnistetaan parhaiten. Aidolta hiusväriltään hän on vaalea, mutta värjännyt hiuksiaan teini-ikäisestä lähtien kullanruskeiksi.


Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja