Upea Jenni Vartiainen Leijonasydän ensi-illassa: Nenäliinat mukana

Laulaja Jenni Vartiainen saapui Leijonasydän-elokuvan kutsuvierasensi-iltaan Helsingissä keskiviikkona.

Dome Karukosken ohjaaman Leijonasydän-elokuvan musiikkivideo on tehty Vartiaisen Sivullinen-kappaleeseen. Laulaja kertoi keskiviikkoisessa kutsuvierasensi-illassa nähneensä elokuvaa leikkausvaiheessa.

– Tunnen Domen ja olen todella vaikuttunut hänen tavastaan käsitellä vaikeita asioita. Tämä on todella koskettava elokuva, minulla on nenäliinat täällä mukana, Jenni hymähtää toimittajille pientä iltalaukkuaan osoittaen.

Vartiainen saapui elokuviin kauniissa täyspitkässä mekossa ja asukokonaisuuden viimeisteli kirkkaanpunainen huulipuna. Muusikko uskoi elokuvan iskulauseen voimaan.

– Rakkaus voittaa vihan, se aihe hyvin kiteyttää tämän. Siitä kun pitää kiinni niin elämä maistuu paremmalta.

Sivullinen-kappaleeseen Vartiainen kertoo tehneensä tekstin noin vuosi sitten. Muusikon mielestä elokuva antaa biisille hienosti uutta kulmaa.

– Biisissä oli tosi voimakkaasti yleinen tunnelma kaikesta sivullisuudesta. Lähiöelämän tunnelmista ja muutakin, todella osuva aihe siis. Biisi sopi tähän täydellisesti ja sai näin lisää syvyyttä. Elokuva antaa hienosti uutta kulmaa tekstiin, muuttaa ikään kuin sitä, mitä teksti on itselle alun perin merkinnyt.

Leijonasydän-elokuva saa ensi-iltansa perjantaina 18. lokakuuta. Lue elokuvan arvostelu tästä.

Lue myös:

    Uusimmat