Upea ele – herttuatar Catherine auttoi pahoinvoivaa lasta: ”Hän oli niin kiltti”

Herttuatar Catherinen huolehtivaiset otteet eivät jääneet huomaamatta Coventryn-vierailulla.

Englannin prinssi William ja herttuatar Catherine vierailivat Coventryn katedraalissa eilen tiistaina 16. tammikuuta. Virallista vierailua saapui katsomaan runsas väkijoukko, johon kuului paljon pieniä lapsia.

Kolmatta lastaan odottava herttuatar huomasi väkijoukossa Craig-nimisen pojan, joka vaikutti huonovointiselta. Catherine kyykistyi pojan eteen ja kysyi tämän vointia, minkä jälkeen hän pyysi järjestyksenvalvojaa antamaan pojalle oksennuspussin.

Craigin opettaja Carole Flynn todisti tilannetta läheltä. Flynn kertoo, että oppilaat olivat odottaneet jopa kolme tuntia nähdäkseen vilauksen prinssistä ja herttuattaresta.

– Craig oli aika kalpea. Herttuatar tuli juttelemaan hänelle ja huomasi, ettei hän voi hyvin. Hän kyykistyi ja vaikutti huolestuneelta, Flynn kertoo Hello Magazine -lehden haastattelussa.

– Catherine oli erittäin kiltti ja otti aikansa pojan kanssa. Huomaa, että hän on äiti, sillä hän vaikuttaa erittäin huolehtivaiselta, Flynn kehuu.

Onneksi oksennuspussille ei tullut lopulta tarvetta ja Craigin vointi koheni.

Kensingtonin palatsi tiedotti Catherinen raskaudesta syyskuussa 2017. Perheen kolmannen lapsen on määrä syntyä huhtikuussa. 


Lue myös:

    Uusimmat