Mainos

Uosukainen: Takana reilu ja realistinen kampanja

Presidenttiehdokas Riitta Uosukainen liikuttui vastaanotostaan kyyneliin lappeenrantalaisessa kauppakeskuksessa tänään. Teekkarilaulajien esittämän Suomen laulun jälkeen Uosukainen ilmaisi päässeensä kiertueen viime metreillä omiensa joukkoon. Olen tehnyt reilun ja realistisen kampanjan, jossa juoksemme omaa kisaa emmekä vilkuile sivuille, Virenin Lassen ohjeiden mukaan, Uosukainen kuvasi. Hän vakuutti olevansa täysin uuden perustuslain takana, jossa on "kirjoitettu ylös ja ulos" pitkään jatkunut käytäntö: presidentti ei yksin johda ulkopolitiikkaa.

Kauppakeskukseen ahtautuneen kuulijakunnan enemmistö oli keski-iän ohittanutta. Uosukainen kertoi kuulleensa runsaasti eläkkeisiin liittyvistä epäkohdista kiertueen aikana. Hän muistutti presidentin toimivan arkipolitiikan ulkopuolella, mutta sisäpoliittisena vaikuttajana presidentti pystyy suuntamaan huomion vanhenevan väestön ongelmiin. Samanlaista huomiota vaatii nuorten huumeongelma ja huumausainerikollisuuden kasvu. Jos viranomainen on nuoren ainoa omainen, on näiden viranomaisten pystyttävä yhteistyöhön nuorten auttamiseksi, Uosukainen sanoi.

Samaan aikaan avustajat kiersivät tungoksessa jakamassa kortteja, joissa luki Topi linnaan. Rakastan ihmisiä ja kirjoja, olen luja ja lempeä, tarvittaessa jopa julma, sanoo Uosukainen. Tiedän että Topi nyökyttelee nyt, Uosukainen nauroi ja kehotti kuulijoita suojelemaan sieluaan gallupeilta. Sanoin näin jo silloin, kun omat luvut olivat korkeat. Muistakaa, että minut pantiin gallupeihin jo ennen kuin olin ehdokkaanakaan.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.