Unohda kalsarit – parhaat lahjavinkit isänpäiväksi

Isä arvostaa lahjoja joissa on ajatusta. Valitse oikea lahja isän harrastusten ja persoonan mukaan. 

Liikkuvalle isälle

Liikkuvan isän työ vie maailmalle ja akku on aina tyhjä. Ladattava varavirtalähde pelastaa pulasta. iGo-varavirtalähde lataa niin puhelimet, tabletit kuin MP3 – soittimet.

Trendikkäälle isälle

Annetaan lahjakortti kaupungin hienoimpaan miestenvaateliikkeeseen. Lahjakortti on pesämuna isompiin ostoksiin tai mitoitettu juuri oikean kokoiseksi, jotta sillä voi ostaa uuden pipon, kaulaliinan ja sormikkaat.

Sporttaavalle isälle

Urheileva isä rakastaa urheilua kaikissa muodoissaan, myös TV:stä katseltuna. Tästä paketista hyötyvät myös muut perheenjäsenet. www.mtvtotal.fi.


Rokkaavalle isälle

Musiikkia rakastavalle isälle annetaan mahdollisuus viettää aikaa rakkaimman harrastuksensa parissa. Anna isälle lahjakortti lempibändin konserttiin tai kitarakauppaan.

Remontoivalle isälle

Nikkarointia harrastava isä osaa arvostaa hyviä työkaluja ja laitteita. Laseretäisyysmitta korvaa vanhanaikaiset mitat ja mittanauhat. Etäisyysmitalla on helppo mitata pitkiäkin etäisyyksiä.

Tyylitietoiselle isälle

Ulkonäöstään huolehtivaa isää ilahduttaa lahjakortti perinteiseen parturiin. Hiustenleikkuun lisäksi kunnon partureista saa erilaisia parranajopalveluja. Hemmottele isää esimerkiksi rentouttavalla amerikkalaisella parranajolla.

Autoilevalle isälle

Autoileva isä innostuu rengashotellin lahjakortista, joka sisältää renkaiden allelaiton, pesun ja kausisäilytyksen. Jos renkaat on jo vaihdettu, isä ilahtuu varmasti kun tulevat renkaidenvaihdot on jo järjestetty.


Tiedostavalle isälle

Vaihtoehdon tavaralahjoille tarjoaa Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY. Annajotainmuuta.fi – sivustolta löytyy vaihtoehtoisia lahjoja, joilla voi vähentää konkreettisesti turhista lahjoista syntyvää jätettä.

Hakukoneen avulla voit hakea juuri oikean aineettoman elämyslahjan omalle isällesi. Palvelu tarjoaa ideoita peli-illasta luontoretkeen ja kaikkea siltä väliltä.

Palvelusta voi tulostaa lahjakorttipohjia tai lahjakortin voi lähettää isälle sähköpostilla tai isän Facebook-sivuille. 

Lue myös:

    Uusimmat