F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Unkarin GP:n piti olla McLarenille painajainen, kävikin päinvastoin – nyt talli odottaa innolla F1-loppukautta

McLarenilla on iloittu Unkarin GP:n tuloksista. Carlos Sainz ajoi kilpailussa viidenneksi ja Lando Norris yhdeksänneksi. Tallista kerrotaankin viikonlopun antaneen potkua koko tiimille loppukauteen.

Tulosten myötä McLaren vahvisti neljättä sijaa valmistajien MM-sarjassa. McLaren-pomo Andreas Seidl oli erityisen tyytyväinen uuteen takasiipeen, joka saattaa mahdollistaa vastaavia tuloksia myös kauden toisella puolikkaalla.

– Oli hienoa nähdä päivitysten toimivan radalla, jossa on paljon matalan nopeuden mutkia. Automme heikkoudet olivat niissä. Ymmärrämme ja osaamme käyttää autoamme nyt paremmin, Seidl sanoi motorsport.comin mukaan.

– Se oli iso boosti meille ennen taukoa ja kauden toista puolikasta, sillä edessä on vielä ratoja, joista löytyy matalien nopeuksien mutkia. Se on erittäin rohkaisevaa.

Samalla kun Sainz oli iloinen toisesta peräkkäisestä viidennestä sijastaan Unkarissa, hän ei ollut halukas alleviivaamaan McLarenin vahvuuksia Unkarissa, sillä muiden tallien apu oli auton päivityksiäkin tärkeämmässä roolissa.

– Ehkä Unkarin radasta on tullut keskinopea rata F1-autoille, sillä se tuntuu erittäin nopealta ajaessa, ja se sopii meille paremmin kuin ennakoimme, Sainz sanoo. 

– Tällainen mustan asfaltin rata, jollaisia näimme Itävallassa ja Ranskassa, tuntuu sopivan meille paremmin. Tulimme silti kierroksella ohitetuiksi, joten meillä riittää yhä töitä tehtäväksi, Sainz päätti.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja