Ferrari-pomolla ei suuria odotuksia Silverstonesta: "Ei sovi autollemme erityisen hyvin"

Silverstonen rata muodostaa Ferrarille yhden F1-kauden kovimmista haasteista, odottaa italialaistallin nokkamies Mattia Binotto.

Formulakausi jatkuu tulevana viikonloppuna Iso-Britannian osakilpailulla Silverstonessa. Tallipäällikkö Binotto ei odota Ferrarin palaavan kisassa takaisin voittokantaan.

– Silverstone on yksi kauden vaikeimmista radoista. Se tarjoaa auton asetuksille ja tasapainolle erityisen haasteen. Myös renkaat joutuvat siellä todelliseen rasitukseen, ja niiden kuluminen on kisan lopputuloksen kannalta avaintekijä, Binotto kommentoi.

– Emme odota Silverstonen sopivan autollemme erityisen hyvin, mutta jokaisessa kisassa olemme nähneet, että voimatasapaino voi muuttua, usein yllättäen, Binotto jatkoi.

Italialaistalli tuo SF90-autoonsa viikonloppuna jälleen uusia päivityksiä.

– Britannian kisaan tuomme jälleen pieniä aerodynaamisia muutoksia, joilla jatkamme uutterasti auton kehitystyötä. Viikonloppu tarjoaa myös tilaisuuden ymmärtää paremmin äskettäin tekemäämme työtä, mikä on auttanut kaventamaan eroa kilpailijoihimme tietyntyyppisillä radoilla, Binotto summasi.

Lue myös:

    Uusimmat