UNICEF Maailman tärkein ilta -lähetys tänään – esiintymässä muun muassa Kaija Koo, Ellinoora ja Anssi Kela

Joonas Nordmanin ja Ripsa Koskinen-Papusen juontama viihdyttävä UNICEF Maailman tärkein ilta -lähetys nähdään perjantaina.. 

UNICEF Maailman tärkein ilta kutsuu katsojat jälleen mukaan maailman lasten tukijoukkoihin. Maaliskussa nähtävä suora lähetys tarjoaa live-musiikkia Suomen eturivin artisteilta. Esiintymässä ovat muun muassa Ellinoora, Anssi Kela, Jesse Markin, Laura Närhi, Kaija Koo sekä Ida Paul  &  Kalle Lindroth.

Illan viihdyttävyydestä pitää huolen myös lauma tuttuja viihdetaiteilijoita. Leikkimielisessä kisailussa toisistaan ottavat mittaa Miitta Sorvali, Iina Kuustonen, Jaakko Saariluoma, Ernest Lawson, Paula Noronen, Krisse Salminen, Yasir Gaily ja Ville Myllyrinne

UNICEF Maailman tärkeimmän illan juontavat Joonas Nordman ja Ripsa Koskinen-Papunen

– Maailman tärkein ilta on täynnä hienoa musiikkia ja verbaalikomiikkaa. Nautitaan, pidetään hauskaa yhdessä, ja tehdään samalla hyvää, juontajapari summaa illan ohjelmasta.

Koronan vuoksi maailman lapset tarvitsevat nyt apua enemmän kuin koskaan. Kriisi on lisännyt lasten hätää ja altistanut lapsia muun muassa monille vakaville sairauksille ja aliravitsemukselle sekä vaikeuttanut koulunkäyntiä.

Kaksi vuotta sitten koskettavan matkan Malawin syrjäseuduille tehnyt Laura Närhi saa kuulla, mitä Malawin aliravituille lapsille kuuluu nyt ja kuinka korona on vaikuttanut terveydenhoitoon. Katsojat saavat myös tutustua pienen syyrialaispojan tarinaan kymmenen vuotta kestäneen Syyrian sodan keskellä.

Illan aikana matkustetaan myös ajassa taaksepäin aikaan, jolloin Suomenkin lapset tarvitsivat UNICEFin hätäapua. Lisäksi vieraillaan Hämeenlinnassa katsomassa, miten UNICEF auttaa suomalaislapsia nykypäivänä.

– Olemme tottuneet näkemään UNICEFin auttavan maailmalla, mutta nyt on mielenkiintoista nähdä myös, mitä UNICEFin tuella Suomessa tehdään, Koskinen-Papunen sanoo. 

UNICEFin kuukausilahjoittajat mahdollistavat pitkäjänteisen työn heikoimmassa asemassa olevien lasten auttamiseksi ympäri maailmaa. Illan aikana katsojia kutsutaan mukaan UNICEFin työn tukijoiksi kuukausilahjoittajina.

UNICEF Maailman tärkein ilta mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla perjantaina 19.3. klo 20 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja