Mainos

Unelmahäät sinetöivät rakkauden – ex-missi Lotta Hintsa ja NHL-kiekkoilija Kristian Näkyvä vihitään tänään

Missikaunotar Lotta Hintsa ja jääkiekkoilija Kristian Näkyvä sinetöivät rakkautensa avioitumalla lauantaina 18. kesäkuuta.

Vuonna 2013 Miss Suomeksi kruunattu Lotta Hintsa astelee alttarille NHL-kiekkoiija Kristian Näkyvän kanssa tänään lauantaina Vanajanlinnassa.

Vieraita juhlissa on noin 150, ja Lotan saattaa alttarille hänen isänsä, formulalääkäri Aki Hintsa.

Rakkaus alkoi viisi vuotta sitten

Lotan ja Kristianin rakkaustarina sai alkunsa reilut viisi vuotta sitten. Lotta on kertonut blogissaan olleensa kiinnostunut enemmän opiskeluista ja tulevasta urastaan kuin ihastumisesta.

Lotta ei ollut ihastunut pitkiin aikoihin, mutta sitten kuvioihin astui Kristian.

– Tapasin hänet yhteisten tuttujen kautta, ja jostain kumman syystä hänen lähellään oli todella hyvä olla. Säikähdin tunnetilaa ja yritinkin parittaa häntä illan aikana kaverilleni. Kuultuani hänen pelaavan jääkiekkoa, olin entistä sinnikkäämpi pääsemään tunteesta (ja hänestä) eroon, sillä olin vannonut, etten ikinä seurustelisi jääkiekkoilijan kanssa. Onneksi en onnistunut parituksessa.

Lotta ja Kristian olivat tekemisissä lähes päivittäin puolen vuoden ajan ennen kuin ystävyys muuttui seurusteluksi.

– Kaverisuhteen muuttuminen seurusteluksi tuntui paremmalta kuin mikään koskaan ennen, ja ymmärsin, että tämä suhde on voimavara eikä rasite. Tunsimme toisemme aidosti hyvin ja olin nähnyt, että vaikka hän pelaa jääkiekkoa, mikään siihen liittyvä stereotypia ei päde häneen.

Kosinta yllätti

Pariskunta on tottunut luovimaan suhteessaan eri maiden välillä. Kristianin pelatessa Ruotsissa kaudella 2014-2015 Lotta jäi Suomeen asumaan.

– Tässä vaiheessa elämää olemme kestäneet missivuoden erokirouksen, Kristianin siirron Ruotsiin ja nyt Yhdysvaltoihin, ylibuukatut ja täysin arvaamattomat kalenterit, ja edelleen olemme kuin vastarakastuneita, Lotta kertoo blogissaan.

Seuraavaksi kaudeksi Näkyvä siirtyi pelaamaan Yhdysvaltoihin, minne Lotta muutti puolisonsa mukana. Arki Yhdysvalloissa ei ollut kuitenkaan pelkkää auringonpaistetta.

– Oli tietenkin ihanaa nähdä Kristian pitkästä aikaa, mutta elämäni tuntui tyhjältä. En lähtenyt Jenkkeihin pelkästään Kristianin takia, vaan myös löytämään uusia työmahdollisuuksia. Ilman työviisumia koin, ettei minulla ole siellä mitään, Lotta kertoi Me Naisille.

Pariskunnan kihlaus tuli julkisuuteen hieman vahingossa, sillä Lotta julkaisi Instagramissa kuvan, josta tarkkasilmäiset bongasivat kihlasormuksen.

Lotta kertoi Kristianin kosineen häntä täysin yllättäen. Sormuksen Lotta löysi karkkipussista.

Häät sinetöivät rakkauden

Lotan ja Kristianin rakkautta juhlitaan lauantaina Vanajanlinnassa, minne saapuu jopa 150 vierasta todistamaan vihkivalojen vannomista.

Teemana häissä on villipuutarha, joka Lotan mukaan kuvaa pariskuntaa hyvin.

– Olemme Kristianin kanssa luonnonlapsia, Lotta sanoi MTV:lle.

Teema näkyy koristeluiden lisäksi myös Lotan morsiuspuvussa.

– Häätyylini on hieman normaalia boheemimpi. Ylläni ei siis tulla näkemään perinteistä bling blingiä, Lotta kertoo.


Sunnuntaiaamuna vastavihitty pari aikoo nauttia rauhassa brunssista juhlavieraiden kanssa. He toimittavat hääkukat ilahduttamaan vanhainkotien asukkaita, minkä jälkeen pariskunta pakkaa tavaransa ja suuntaa lentokentälle.

– Lähdemme häämatkalle Afrikkaan kolmeksi viikoksi, Lotta paljastaa.

Häämatka alkaa Kilimanjarolta, minkä jälkeen he siirtyvät nauttimaan hemmottelusta hyvinvointikohteeseen Mombasaan. Viimeisellä viikolla pariskunta nauttii safaritunnelmista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.